Costa Brava

Privat Tur til Costa Brava

Privat tur til Costa Bravas smukkeste kystbyer fra Barcelona

Costa Brava er den charmerende kyststrækning nord for Barcelona. Ordet "Costa Brava" betyder egentlig "den vilde kyst" og er opkaldt efter de mange klipper i området, men mellem klipperne ligger der smukke vige med hvidvaskede huse og byninger.

Vores Costa Brava Tur tager jer til nogle af de mest charmerende af områdets mange flotte byer. Undervejs vil I opleve hvide byer og middelalderbyen Girona, men I kan også kombinere Costa Brava med en gastronomisk oplevelse (en af verdens bedste restauranter Celler de Can Roca ligger i Girona) eller et besøg på en af områdets mange gode vingårde.

Ruten for Costa Brava Turen

Vi foreslår følgende rute, men er I interesseret i et skræddersyet tur, så få os til at lave en rute, der passer til netop jeres behov:

Turen starter med afhentning på jeres hotel. I kan få dansk guide med på turen, hvis I er en større gruppe. Herfra går turen charmerende byer som Calonge, Tossa de Mar og Palafrugell. I Palafrugell besøges middelalderslottet og de flotte strande.

På turen tilbage mod Barcelona er der mulighed for at besøge Girona, der byder på en af verdens største middelalderkirker, et historisk jødisk kvarter, bymure og mange gode restauranter. .

Detaljer og priser for Den Private Costa Brava Tur
Varighed og rute for Costa Brava turen
Fra 5 timer (turen kan skræddersys efter behov). Desuden mulighed for at kombinere turen med alt fra botaniske haver, til romerske ruiner eller vinområdet Empordà - et af de smukkeste vindistrikter i Catalonien.

Priser på turen til Costa Brava
Priser fra
32 €
for en privat tur til Costa Brava

Bestil et tilbud
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex