Gotisk Kunst

Kunsttur i Barcelona

Guidet tur til Barcelona bedste museer og kunst

Barcelona har et fremragende udvalg af museer. Nogle af Spaniens største kunstnere boede i Barcelona, og i dag har byens nogle enestående kunstsamlinger med værker af bl.a. Picasso, Miró, Zurbarán, Velázquez, El Greco og mange andre.

Kunstturen i Barcelona går til to af Barcelonas vigtigste museer: Picasso Museet og Det Nationale Museum for Catalansk Kunst (MNAC). Picasso-museet har en glimrende samling af nogle af Picassos tidligere værker. Her er der mulighed for at opdage en mindre kendt, men meget væsentlig side af Picasso. MNAC museet har en perlerække af catalanske kunstværker, helt fra de romanske freskoer over de gotiske mesterværker til moderne værker af Salvador Dalí, Pablo Picasso, Fra Angelico, Hans Mielich, Peter Paulus Rubens, Antoni Tàpies, og mange andre.

Kunsttur

Der er ligeledes muligheder for at besøge Miró-Museet eller se andre samlinger på MNAC. Sammen med en dansktalenmde guide vil du opleve disse enestående museer i det charmerende Barcelona

Ruten for kunstturen i Barcelona

Vi foreslår følgende rute sammen med vores autoriserede danske guide, men hvis I skulle være interesserede i andre museer bedes i henvende jer - så kan vi lave en skræddersyet rute for jeres gruppe:
  • Picasso-museet
  • MNAC (Det Nationale Museum for Catalansk Kunst)
    • Den romanske samling
    • Den gotiske Samling
    • Modernismen (Gaudí, Rusiñol, o.a.)
  • Evt. Miró-Museet

Varighed
3-4 timer

Priser på kunstturen
Priser fra
21,50 €
per person for en privat guidet tur.

Bestil et tilbud
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex