Vinture til Priorat, Penedes, Ribera og Rioja Guidede ture Firmarejser til Barcelona

City Tours Barcelona

Rejser til Barcelona, guidede ture og vinture

City Tours Barcelona Travels SL arrangerer rejser til Barcelona for grupper, firmaer og studiegrupper. Vi har mere end 10 års erfaring med at arrangere rejser og ture til Barcelona og Catalonien, og er den perfekte samarbejdspartner, når grupperejsen skal planlægges. Vi kan stå for alt fra booking af hoteller og mødelokaler til private sejlture, guidede ture på dansk, restaurantreservationer samt ballonflyvning og vinsmagning.

Alle vores rejser kan skræddersys så de indeholder netop de aktiviteter, I går efter, og vi har et tæt samarbejde med en række af Barcelonas bedste hoteller, hvor vi kan hjælpe med indlogering, der passer til jeres behov.

Mest populære vin- & gastronomiture

Tapas- & vintur i Barcelona
Nyd nogle af Barcelonas bedste tapas samt 3 topvine fra vinområderne Priorat, Ribera del Duero & Montsant og oplev Barcelonas flotte Gotiske Kvarter på en privat Tapas- og Vintur i Barcelona. Der er mulighed for at få dansk guide på turen.
Priser fra
65 €
per person for en privat tapas og vintur i Barcelona med guide i Det Gotiske Kvarter
Priorat vintur fra Barcelona
Priorat er uden tvivl det bedste vinområde i nærheden af Barcelona. I denne smukke vinregion står vinstokkene på stejle skrænter og her produceres nogle af Europas allerbedste vine. Vores vintur går til to af områdets bedste vinhuse.
Priser fra
95 €
per person for en privat vintur til Priorat med transport fra Barcelona
Vinrejse til Nordspanien
En vinrejse på 6 dage, hvor vi blander nogle store vinoplevelser med besøg i byerne Barcelona, Valladolid, Burgos og Logroño. En perfekt rejse for en vinklub eller en vennegruppe, der ønsker at opleve Nordspaniens moderne vine og kultur.
Priser fra
980 €
per person for en privat wintur med hotel, transport, måltider og vinbesøg samt smagninger

Et udvalg af Barcelonas bedste hoteller

Hotel H10 Montcada
Hotel Montcada er et charmerende hotel med en fremragende placering i centrum af Barcelona. Hoteller ligger på Via Laietana blot 5 minutters gang fra Kongepladset, Rådhuspladsen og Havets Katedral. Hotellet er et af de flotteste hoteller i sin kategori i Barcelona
Priser fra
85 €
per nat for et dobbeltværelse med morgenmad
Hotel Pulitzer
Hotel Pulitzer er et godt firestjernet hotel i centrum af Barcelona, som ligger et stenkast fra Cataluña-pladsen. Hotellet har tagterrasse, gode værelser og flot design. Hotellet har flere mødelokaler. Placeringen er i centrum af Barcelona tæt på alt.
Priser fra
105 €
per nat for et dobbeltværelse med morgenmad
Grand Hotel Central 5 stars
Et af de allerbedste hoteller i Barcelona. Grand Hotel Central er et boutique-hotel beliggende på Laietana Street lige ved siden af katedralen i Barcelona, Det Gotiske Kvarter og Born-området, hvor du finder både flotte kirker, spændende butikker og gode vinbarer.
Priser fra
180 €
per nat for et dobbeltværelse med morgenmad

Referencer

Siden 2005 har vi arrangeret rejser til Barcelona for en lang række firmaer, grupper, gymnasier, vinklubber, m.m. Her er nogle af vores kunder gennem årene:

Company references Deutsche Bank
Company references Triumph
Company References Symantex
Company References Statoil

Hvad siger vores kunder?


Hvad siger kunderne
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex