Sejlture i Barcelona

City Tours Barcelona

Rejser til Barcelona, guidede ture og vinture

City Tours Barcelona Travels SL arrangerer rejser til Barcelona for grupper, firmaer og studiegrupper. Vi har mere end 10 års erfaring med at arrangere rejser og ture til Barcelona og Catalonien, og er den perfekte samarbejdspartner, når grupperejsen skal planlægges.

Vi kan stå for alt fra booking af hoteller og mødelokaler til private sejlture, guidede ture på dansk, restaurantreservationer samt ballonflyvning og vinsmagning.

Alle vores rejser kan skræddersys så de indeholder netop de aktiviteter, I går efter, og vi har et tæt samarbejde med en række af Barcelonas bedste hoteller, hvor vi kan hjælpe med indlogering, der passer til jeres behov.

Firmarejser til Barcelona

Barcelona er en perfekt destination for en firmarejse: Her finder I kvalitetshoteller, strand, gode restauranter og lige uden for bygrænsen ligger en række interessante vinslotte, charmerende middelalderbyer og hvidkalkede kystbyer

Gaudis arkitektur i Barcelona

Kunderejser, konferencer eller grupperejser til Barcelona

Skal I belønne jeres medarbejdere eller kunder med en rejse ud over det sædvanlige er Barcelona en unik destination: kombiner Michelinstjerne-restauranter med fagligt program og ekskursioner og hent inspiration i millionbyen.

Nedenfor finder I et udvalg af vores mest populære guidede ture, ekskursioner og vinture. Barcelona har mere end 500 hoteller og 6.000 restauranter at vælge imellem - vi kan være med til at anbefale det rette hotel rette og dejlige restauranter til jeres firmarejse.

Har I lyst til ekskursioner til området uden for Barcelona kan vi anbefale Montserrat, Cava-området D.O. Cava og vinområderne Penedes, Priorat og Alella, hvor I kan smage nogle af Cataloniens bedste vine. Læs mere om firmarejserne til Barcelona

vinture fra Barcelona
En vintur er et dejligt afbræk på storbyrejsen. Kør ud af Barcelona til et af de charmerende vinslotte uden for byen. I Penedès finder I både kvalitetshuse som Albet i Noya, Mas Comtal samt cavahuse som Gramona og Codorníu. I Priorat finder i en række små, familieejede vinhuse, der producerer nogle af Spaniens bedste vine.
Barcelona guidede ture
Kom ned under huden på Barcelona på en privat guidet tur med jeres firma. Oplev Barcelonas Sagrada Familia, Montjuic og stranden på Den Komplette Barcelona Tur eller se de charmerende kirker og pladser i Barcelonas Middelalderkvarter på turen i Det Gotiske kvarter

Referencer

Gennem de sidste 10 år har City Tours Barcelona Travels arrangeret en lang række firmarejser, forretningsture, studieture og grupperejser. Læs flere referencer fra grupperne.

Hvad siger kunderne

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex