Casa Batlló på Passeig de GraciaCasa BatllóSagrada Familia af Antoni GaudiSagrada FamiliaBilledserier fra BorneEl Born MarkedJardin BotánicoBotanisk HaveCaixa Forum

Billeder fra Barcelona

Billeder fra Barcelona, Barcelonabilleder, billeder fra Catalonien

Nedenfor finder har du mulighed for at se en række billedserier fra Barcelona. Alle billeder er taget af og alle rettigheder tilhører City Tours Barcelona.

Billederne må under ingen omstændigheder bruges af andre uden skriftlig tilladelse fra City Tours Barcelona.

Fotos af arkitektur i Barcelona

Sagrada Familia kirken af Antoni Gaudí
Sagrada Familia er det mest berømte - og mest besøgte - monument i Barcelona. Antoni Gaudí arbejdede mere end 40 år på kirken, før han døde i 1926. Nu, 100 år senere, bliver kirken endelig færdig. i 2026 vil man invie den færdige kirke
MACBA-museet i Barcelona
MACBA-museet har spillet en hovedrolle i Ravalkvarterets transformation. Museet, der er tegnet af den amerikanske arkitekt Richard Meiers, har været med til at puste liv i den gamle bydel, der ligger i centrum af Barcelona. Se vores billeder fra museet her.
Casa Milà
Efter at opførelsen af Casa Batlló var færdig, stod folk i Barcelonas overklasse i kø for at få tegnet en privat lejlighed af Antoni Gaudí. Den næste familie blev den stenrige Milà familie. Se billeder af deres enorme lejlighedskompleks her.
Moderne arkitektur i Forumområdet
I løbet af de sidste 20 år har arkitekter som Norman Foster, Jean Nouvel og Santiago Calatrava været med til at ændre Barcelona urbane landskab. Se vores billedserie af nogle af byens mest speaktakulære moderne bygninger.

Billedserier fra Barcelona og Catalonien

Se flere billedserier fra Barcelona og Catalonien ved at klikke på nedenstående links

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex