Bourgogne

Bourgogne vinrejse

Rejse til et af verdens absolut bedste vinområder

Vores vin- og gastronomirejse til Bourgogne går til et af verdens absolut bedste vindistrikter: Bourgogne. Turen er et sandt overføldighedshorn af verdensklassevin, franske restauranter af høj klasse, arkitektur og natur.

Turen foregår med direkte fly tur/retur Paris, transport i privat bus til Beaune, vinsmagninger og alle måltider inklusive. Turen er planlagt til at være en 4-dages tur men kan skræddersys til gruppens behov.

Vinrejsen til Bourgogne dag for dag

Dag 1. Ankomst og transport til Beaune

Ankomst til Paris med direkte fly. Transport fra Paris til komfortabelt hotel i Beaune. Efter indlogering kort gåtur i byen og vinsmagning samt video-introduktion til området. Middag på restaurant med lokale retter og Bourgogne-vin.

Dag 2. To vinbesøg i Beaune og Hôtel-Dieu

Vi besøger en af Beaunes bedste vinhuse eget af en af byens tidligere hertuger. Vinhuset præsenterer en bred vifte af dejlige hvid- og rødvine. Frokost på lækker restaurant i Beaunes centrum. Om eftermiddagen besøg på et lille udsigt vinhus i Beaune. Vinhusets kælder har været i brug i århundreder og i dag producerer vinslottet nogle af Bourgognes bedste (og dyreste) vine. Om eftermiddagen besøges det berømte Hôtel-Dieu.Om aftenen gourmet middag på charmerende restaurant anbefalet af Michelin.

Dag 3. Côte de Beaune & Cote de Nuits samt et gammelt kloster

Denne dag besøger vi legendariske marker som Romanée Contí og smager på vine fra Nuits-Saint-Georges og Vosne Romanée. Efter en fremragende frokost på restaurant anbefalet af Michelin besøger vi det gamle cisterciensiske kloster, hvor vintraditionen blev grundlagt i middelalderen: Abbaye Notre-Dame de Cîteaux

Dag 4. Chablis-Paris

Morgenbuffet på hotellet og transport til Chablis. På vejen kører vi gennem nogle af verdens kendteste vinmarker. I Chablis vinsmagning og frokost. Herefter afgang til lufthavnen i Paris og direkte fly hjem.

Detaljer og priser på vinrejsen til Bourgogne

Rejsen arrangeres for grupper på 8-40 personer. Turen er særligt velegnet til personale på restauranter, der ønsker inspiration og indsigt, der kan bruges i det daglige arbejde. Afstanden fra Paris til Beaune er ca. 3,5 timer.
Detaljer og priser for Vinrejsen til Bourgogne
Varighed af vinrejsen
Fra 2-7 dage (kan skræddersys efter behov)


Inkluderet på rejsen
  • Privat, moderne bus med aircondition
  • Gode hoteller
  • Bookinger af vinhuse
  • Evt. flybilletter - det er muligt at inkludere flybilletter i prisen eller deltagerne kan købe dem på egen hånd.
Priser på Vinrejsen til Bourgogne
Priser fra
6.200 DKK
per person for en privat vinrejse til Bourgogne.

Bestil et tilbud
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex