Bourgogne

Bourgogne vinrejse

Rejse til et af verdens absolut bedste vinområder

Vores vin- og gastronomirejse til Bourgogne går til et af verdens absolut bedste vindistrikter: Bourgogne. Turen er et sandt overføldighedshorn af verdensklassevin, franske restauranter af høj klasse, arkitektur og natur.

Få vine i verden kan skabe samme opmærksomhed som vinflaskerne fra Bourgogne. Priserne på vinområdets topvine ligger ofte på tusindevis af Euro, og de allermest eftertragtede vine sælges for endnu højere beløv på vinauktioner. Rødvinene - der for langt størstedelens vedkommende laves på pinot noir - og hvidvinene (selvfølgelig fortrinsvis på chardonnay) er ofte i en klasse for sig.

På denne vinrejse har jeres gruppe mulighed for at opleve dette smukke vinområde og smage på en lang række af områdets vine, og besøge kældrene på en række fremragende vinhuse.

Vores vinrejse går til denne eftertragtede område, der ligger øst for Paris. Rejsen foregår med direkte fly tur/retur Paris, transport i privat bus til Beaune, vinsmagninger og alle måltider inklusive. Turen er planlagt til at være en 4-dages tur men kan skræddersys til gruppens behov.

Beaune
Den hyggelige by Beaune er base for vinrejsen

Vinrejsen til Bourgogne dag for dag

Dag 1. Ankomst og transport til Beaune

Ankomst til Paris med direkte fly. Transport fra Paris til komfortabelt hotel i Beaune. Efter indlogering kort gåtur i byen og vinsmagning samt video-introduktion til området. Middag på restaurant med lokale retter og Bourgogne-vin.

Dag 2. To vinbesøg i Beaune og Hôtel-Dieu

Vi besøger en af Beaunes bedste vinhuse eget af en af byens tidligere hertuger. Vinhuset præsenterer en bred vifte af dejlige hvid- og rødvine. Frokost på lækker restaurant i Beaunes centrum. Om eftermiddagen besøg på et lille udsigt vinhus i Beaune. Vinhusets kælder har været i brug i århundreder og i dag producerer vinslottet nogle af Bourgognes bedste (og dyreste) vine. Om eftermiddagen besøges det berømte Hôtel-Dieu.Om aftenen gourmet middag på charmerende restaurant anbefalet af Michelin.

Beaune
En række af Bourgognes eftertragtede rødvine.

Dag 3. Côte de Beaune & Cote de Nuits samt et gammelt kloster

Denne dag besøger vi legendariske marker som Romanée Contí og smager på vine fra Nuits-Saint-Georges og Vosne Romanée. Efter en fremragende frokost på restaurant anbefalet af Michelin besøger vi det gamle cisterciensiske kloster, hvor vintraditionen blev grundlagt i middelalderen: Abbaye Notre-Dame de Cîteaux

Dag 4. Chablis-Paris

Morgenbuffet på hotellet og transport til Chablis. På vejen kører vi gennem nogle af verdens kendteste vinmarker. I Chablis vinsmagning og frokost. Herefter afgang til lufthavnen i Paris og direkte fly hjem..

Priser og detaljer for vinrejsen til Bourgogne


Varighed af vinrejsen
Fra 3-5 dage (kan skræddersys efter behov)

Rejsen arrangeres for grupper på 8-40 personer. Turen er særligt velegnet til personale på restauranter, der ønsker inspiration og indsigt, der kan bruges i det daglige arbejde. Afstanden fra Paris til Beaune er ca. 3,5 timer

Priser på vinrejsen til Bourgogne
Priser fra
3.895 DKK
per person for en vinrejse til Bourgogne

Bestil firmarejsen
 

Inkluderet i prisen

  • 3 dage med privat, moderne bus med aircondition
  • 3 x overnatning på kvalitetshotel i Bourgogne
  • 4 vinbesøg på højkvalitets-vinhuse
  • Evt. flybilletter - det er muligt at inkludere flybilletter i prisen eller deltagerne kan købe dem på egen hånd.
Vi kan også inkludere:
  • Gode måltider på lokale restauranter i Bourgogne


Referencer: hvad siger vores kunder?

 

"Tak for nogle fantastiske vinture i Bourgogne - alle taler kun godt om turene"
3 x vinrejser til Bourgogne
Martin, A Hereford Beefstouw

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex