Firmarejser til Barcelona

Firmarejser til Barcelona

Erhvervsrejser til det nordøstlige Spanien

Vi tilbyder en række spændende firmarejser til jeres virksomhed og tilbyder alt fra pakkerejser med fly & hotel til firmamiddage, vin- og gastronomiture, guidede ture på dansk og at sammensætte et fagligt program på højt niveau. Hvis I er interesserede i en service, som ikke er nævnt nedenfor, så kontakt os venligst for en skræddersyet rejse eller service.

Skal I belønne jeres medarbejdere eller kunder med en rejse ud over det sædvanlige er Barcelona en unik destination: kombiner Michelinstjerne-restauranter med fagligt program og ekskursioner og hent inspiration i millionbyen. Nedenfor finder I et udvalg af vores mest populære services.

Hvad siger kunderne
Firmarejse til Barcelona
Beløn dine medarbejdere med en firmarejse til Barcelona. Vi tilbyder en lang række oplevelser i Barcelona: fra sejlture til team buildingaktiviteter til private sightseeingture og sejlture i Barcelona og Catalonien.
Priser fra
3.950 DKK
per person for en firmarejse til Barcelona m. fly og hotel, 2 x middag og transport
Erhvervsrejse til Barcelona
The 2-Hour Panoramic Barcelona Tour is the perfect way to get an overview over the city of Barcelona in just 2 hours. Together with a certified guide, you will see Passeig de Gracia, Sagrada Familia and the Montjuic hill on a private tour.
Priser fra
4.500 DKK
per person for en firmarejse til Barcelona m. fly og hotel, 3 x middage og transport
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex