Firmarejse til Barcelona

Firmarejser til Barcelona

firmarejser til Barcelona med vægt på gode hoteller og oplevelser

Barcelona har et usædvanligt bredt tilbud til den rejsende: her har du mulighed for at blande gastronomi & vin, kunst & arkitektur, strand & bjerge

Firmarejsen

Barcelona har en fremragende samling af hoteller fordelt over hele byen. Desuden har du mulighed for at opleve F1 nord for byen, FC Barcelona på Camp Nou og vandsport i Den Olympiske Havn

Dag 1. Vinbesøg & Gastronomi

Fra Barcelonas lufthavn er der blot en kort køretur på 30 minutter før vi er inde i det bølgende landskab i Penedès-området. Efter en tur gennem vinmarkerne skal vi besøge en af Cataloniens bedste vinhuse, der producerer cava og vin af høj kvalitet. Efter vinbesøget stopper vi i nærheden på en fremragende restaurant anbefalet af Michelin for at indtage et overdådigt måltid med lokale specialiteter.

Indkvartering på flot centralt hotel **** med tagterrasse, før vi slutter dagen af med en dejlig middag i området. Hvis kræfterne er til det er der mange gode barer tæt ved restauranten.

Vin arrangement

Dag 2. Sejlads & Tapastur

Efter morgenmaden går turen til Middelhavet, hvor der er arrangeret en sejltur med kolde drinks og snacks. Der er mulighed for at springe i vandet og evt. prøve en tur på en vandscooter. Vi spiser frokost med udsigt til havet på en god restaurant med både fisk og kød. Før middagen er der mulighed for at slappe af eller gå på indkøb på Passeig de Gràcia, ikke langt fra hotellet.

Sen eftermiddag tapas- og vintur i Barri Gótic, den bedste måde at lære det historiske centrum at kende på - et kvarter spækket med gode specialitetsforretninger, markeder, hyggelige pladser og vinbarer. Smagsprøver af moderne spanske vine, luksus-tapas, de bedste spanske skinker og oste samt et af Barcelonas flotteste markeder. Vi slutter turen af med et privat coctail-kursus på en restaurant i Barri Gótic.

Firmarejser

Dag 3. Afslapning, frokost og afgang

Om formiddagen tid til afslapning i hotellets udendørs pool, og til evt. at få klaret de sidste indkøb. Herefter afhentning i transfer til en god restaurant, der vil servere lokale retter. Fra restauranten transport direkte til lufthavnen og afgang sen eftermiddag.
Detaljer og priser for Firmarejserne til Barcelona
Firmarejsen arrangeres for private grupper på min. 8 personer. Alle vores firmarejser kan skræddersys, og ovennævnte program kan rettes til efter ønske.

Priser
Vedledende pris 3950 kr./person (baseret på gruppe på 20 med overnatning i dobbeltværelser)

Inkluderet i prisen
  • Alle nævnte transfers
  • 3 x ophold på 4* centrale hoteller
  • I programmet nævnte frokoster og middag
  • I programmet nævnte frokoster og middag
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Ikke inkluderet i prisen
  • Flybilletter - men billetterne kan uden problemer inkluderes - vi har bl.a. Norwegian, SAS, KLM, AirFrance, Vueling og Delta som partnere.

Bestil et tilbud

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex