Teambuilding

Teambuilding i Barcelona

Teambuilding aktiviteter i Catalonien

Denne eksklusive firmarejse til Barcelona og Catalonien kombinerer Barcelona med oplevelser i vindistrikterne Penedès og Alella og en tur til havet. Blandt andet indeholder rejsen sejltur i catamaran, castells - opførsel af "menneskeslotte" - og en fodboldkamp på Camp Nou.

Forslag til dagsprogram

Dag 1: Sejltur og vinbesøg

 • Afhentning på hotellet og transport til Den Olympiske Havn
 • Sejltur på Middelhavet med frokost
 • Vinsmagning i vindistriktet Alella nord for Barcelona
 • Tilbage til hotellet og afslapning

Afhentning på hotellet og transport til Port Olympic. Her er der sejlads på en privat catamaran og mulighed for at sejle på vandscottere, dykke, sejle i bananbåde og svømme. Efter en dukkert i havet serveres der barbecue-frokost med vand, øl og sangria.

Transfer fra havnen i Barcelona til vinregionen Alella umiddelbart nord for Barcelona, hvor der vil være vinbesøg og vinsmagningpå et fremragende vinhus blot 30 minutters kørsel nord for Barcelona, grundlagt i 1990'erne af Josep Maria Pujol-Busquets og Cristina Guillén. Vinene i vindistriktet Alella er blevet anmelderost i internationale vinguider og vinhuset ligger spektakulært placeret med flot havudsigt.

Sejltur

Dag 2: Castells, gastronomi og cava-/vinbesøg

 • Afhentning på hotellet
 • Transport til Pendes
 • Castells - opførsel af "menneskeslotte"
 • Frokost på gourmet-restaurant
 • Vinbesøg i Penedès-vindistriktet
 • Retur til hotellet
 • Fodboldkamp på Camp Nou

Afhentning på hotellet og transfer til byen Vilafranca sydvest for Barcelona. Her skal gruppen være en del af en teambuilding-aktivitet, der består i opførslen af castells ("menneskelotte"), en lokal tradition i området. Man fortæller at menneskeslottene blev opført i middelalderen for at holde øje med fjenden.

Denne aktivitet er som skræddersyet til at få hele teamet i spil: alle skal yde deres maksimale for at det kan lykkes at opføre "menneskeslottet" og værdier som tillid og samarbejde udfordres i denne teambuildingaktivitet.

Herefter serveres der en velfortjente gourmetfrokost på en nærliggende restaurant, anbefalet i Michelinguiden; hele 9 forskellige tapas-retter med lokale vine til kommer på bordet!

Sen eftermiddag vinsmagning på et cavahus, der producerer noget af det bedste cavaer (spansk champagne) i området. Der smages på hele 3 forskellige cavaer og en rødvin af høj kvalitet. Herefter transfer til hotellet.

Fodboldkamp på Camp Nou (hvis det passer med FC Barcelonas kampprogram). Oplev Europas største stadion til en fodboldkamp - en fantastisk oplevelse med den helt særlige stemning på Camp Nou.

Segura Viudas

Dag 3: Det Hellige Bjerg & Gastronomi

 • Afhentning på hotel og transfer til Montserrat - det hellige bjerg.
 • Besøg på et fascinerende benediktinerkloster med smuk udsigt og mulighed for trekking i bjergene
 • Transport til luksushotel og gourmet frokost
 • Transfer til lufthavnen

Afhentning på hotellet og transfer til Montserrat, det hellige catalanske bjerg, hvor der ligger et kloster, hvorfra der er fantastiske udsigt ud over området. Herefter transfer til en lokal vingård, der fungerer som luksushotel. Her vil der være kombineret frokost og vinsmagning. Her slutter rejsen efter tre intensive dage: gruppen hentes på vingården og bliver kørt direkte til lufthavnen.

Detaljer og priser for Teambuilding arrangementerne

Deltagere i teambuildingarrangementerne

Teambuildingarrangementerne arrangeres for private firmaer på minimum 8 personer. På vores firmarejser anvender vi velbeliggende kvalitetshoteller og normalt direkte fly. Vi sørger normalt for transport og entréer samt gastronomiske oplevelser på rejserne.

Priser på teambuildingarrangementerne
Firmarejsen kan skræddersys efter behov og budget.

Bestil et tilbud
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex