Golf

Real Club de Golf El Prat

Real Club de Golf er en kvalitetsbane tæt på Barcelona

City Tours Barcelona arrangerer golfrejser over hele Spanien for grupper på min 4 personer. Vi kan tage os af at arrangere pakkerejsen med både fly, overnatning og golf eller blot sørge for at reservere green fees til fordelagtige priser.

En fantastisk bane, der ligger blot 22 km. fra Barcelona. Banen er designet af Greg Norman, der har stået bag mere end 70 baner verden over. Historien går tilbage til 1912. da klubben blev grundlagt under navnet Barcelona Golf Club. I 1954 blev navnet ændret, da banen ændrede placering til Prat de Llobregat.i 2003 havde Barcelonas Luftahavn brug for at udvide, og derfor flyttede banen endnu engang - denne gang til sin nuværende placering i udkanten af Terrassa i forlængelse af nationalparken Sant llorenç de Munt.
Detaljer og priser for El Prat Golf
Antal huller og green fees
Banen har ikke mindre end 45 huller. Green Fees starter på blot 60 Euro for mandage, men stiger til 114 € tirsdag til fredag og 228 € i weekenden.

Pakketilbud med hotel og golf
Hvis I er interesserede i både hotel og golf er der mulighed for overnatning på Hotel Double Tree by Hilton La Mola 4*S, der har flotte værelser og moderne restauranter.

Bestil et uforpligtende tilbud på golfrejsen
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex