Hotel 1898

Hotel 1898 på Ramblaen i Barcelona

Et fantastisk hotel i Barcelona med tagterrasse

Hotel 1898 er et fantastisk hotel midt på Ramblaen tæt ved både Plaça Catalunya, Liceu-operaen og masser af restauranter, barer og butikker. Hotellet er smagfuldt indrettet med brune og beige toner.

Den gamle filipinske tobaksproducent
Hotellets historie går helt tilbage til 1881 hvor bygningen hotellet har hjemme i idag blev bygget. Bygningen blev tegnet af Josep Oriol Mestres, en af byens store modernistiske arkitekter, i byens storhedstider i slutningen af det 19. århundrede. Bygningen blev opført til forretningsmanden Antonio López i en periode, hvor kolonianismen i Spanien stadig var levende. Derfor hedder hotellet 1898, i minde om at det var i dette år, at Spanien mistede sine to sidste kolonier Felipinnerne og Cuba.

Bygningen var hovedsæde for López' imperium Det Filipinske Tabakkompagni (Compañía de Tabacos de Filipinas). Et af medlemmerne af firmaets bestyrelse var i øvrigt Eusebi Güell i Bacigalupi, manden der giver navn til mange af Antoni Gaudís byggerier.

Tagterasse med udsigt over hele Barcelona
Tagterrassen har pool med flot udsigt du efter et autentisk hotel med personligt og historie i cenrtum af Barcelona er hotel 1898 et rigtig godt bud. hotellet oser af stemning, og historie og samtidig
Detaljer og priser for Hotel 1898 i Barcelona
Antal værelser på Hotel 1898
179 værelser

Priser på hotelet 1898
Priser fra
175 €
per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenmad

Bestil et tilbud på hotellet
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex