Gran hotel central

Grand Hotel Central i Barcelona

Grand Hotel i Barcelona ligger et stenkast fra Katedralen

Grand Hotel Central er et fantastisk hotel med en perfekt placering: centralt i det gotiske kvarter tæt ved katedralen, markeder, restauranter, etc. Tagterrassen er en af de absolut bedste i Barcelona og har udsigt over hele byen.

Avalon restauranten styret af Ramón Freixa er et perfekt sted at slappe af og få kvalitetsmad og vin. Restauranten serverer moderne, innovativ catalansk cuisine. Ramon Freixa er chefkok og kendt for sin Restaurant Ramon Freixa i Madrid der har gjort sig fortjent til to Michelin stjerner.

Hotellets tagterrasse
Fra den luksuriøse tagterrasse har du fantastisk udsigt over hele Barcelona. Tæt ved ser du Agathe-kirken, Kongepladset, og katedralen er i horisonten har du Middelhavet, Torre Agbar og Den Olympiske Havn.

Pau Guardans
Hotellets ejer er finansmanden Pau Guardans, der har skrevet en bog om Barcelona, som man kan købe i receptionen (10 €). Pau Guardans er født og opvokset i Barcelona, barn af en familie af forretningsmænd og politikere og han kender byen som sin egen bukselomme.
Detaljer og priser for Grand Hotel Central
Hotellets faciliteter

Hotellet har en fantastisk tagterrasse med udendørs pool og udsigt over hele Barcelona. WI-FI er selvfølgelgi med i prisen, lige som der er Air-condition på værelserne.

Antal værelser
141 værelser (6 suiter)

Adresse
Grand Hotel Central
Via Laietana 30
08003 Barcelona
España
+34 932 95 79 00

Priser
Priser fra
180 €
per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenmad

Bestil et tilbud på hotellet
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex