Pulitzer hotel

Hotel Pulitzer

Hotel Pulitzer i Barcelona er et dejligt, centralt hotel

Det unikke boutique hotel, har en dejlig afslappet og personlig atmosfære. Hotellet ligger helt perfekt med kort gåafstand til samlingspunktet plaza Cataluña og den summende rambla.
Dog er det placeret på den hyggelige sidegade Bergara, der er forholdsvis stille.
i sommer periode maj-september er der live musik på tagterrassen 5 dage om ugen, og i vintersæsonen hver weekend. Det er lokale kunstnere der spiller musik som skaber en helt fantastisk stemning, mens man sidder i solen og spiser lækre tapas og nyder en af barens mange forskellige cocktails.

I hotellets restaurant er der en lækker morgenbuffet med stor variation af både spanske og udenlandske retter samt frisk frugt og hjemmebagt brød. Derudover er det til frokost og aften et fint udvalg af forskellige menuer med både vegetariske og glutenfrie retter. Det hele kan nydes på restaurantens overdækkede terrasse, hvor der også bliver serveret forskellige skønne kager, eller bestilles som room service.

Hotellet har 92 værelser, alle med fladskærms tv, 100% egyptisk bomulds sengetøj, fri wi-fi, minibar og sikkerhedsboks. Badeværelserne er lavet i marmor og keramik og har både morgenkåber og slippers. Alle værelser er designet af Lázaro Rosa-Violàn og har en behagelig og afslappet stemning.

I gåafstand fra hotel Pulitzer
Tæt på hotellet ligger udover ramblaen og plaza Cataluña, det antikke teater Espai de Creaciò, hard rock cafe, det store shopping center El Corte Ingles, Colleseum Teatret, Universitetspladsen, Barcelonas museum for moderne kunst og byens bedste brunch og kagested – Brunch and cake. Når man går ned af Ramblaen kan man finde de gamle romerske grave der blev fundet, da byen blev renoveret op til OL i 1992, Den smukke Katedral, det fantastiske mad marked hvor byens borgere, turister og professionelle kokke, alle køber friske råvarer fra områder omkring Barcelona.
Længere nede ligger Placa reial, det store teater Gran Liceu hvor man kan se spektakulære flamenco shows, Gaudi´s Palau Gùell og sidst men ikke mindst kommer man til den gamle
havn – Port Vell. Fra havnen kan man se de store krydstogtskibe og gå videre ned mod de flotte sandstrande.
Detaljer og priser for Hotel Pulitzer
Antal værelser
92 værelser

Priser på Hotel Pulitzer
Priser fra
105 €
per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenmad

Bestil et tilbud på hotellet
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex