Renaissance

Renaissace Barcelona Hotel

Fremragende konferencehotel som er særligt egnet til firmarejser

Et centralt beliggende hotel i Barcelona, ​​kun tre gader fra Plaza Cataluña og en enkelt gade fra Passeig de Gracia. Hotel Renaissance er en del af den prestigefyldte Marriott kæde, som er kendt sine kvalitets hoteller og Renaissance er bestemt ingen undtagelse. Det indvendige design har en kombination af traditionel elegance og new-age stil, der giver en rolig og inspirerende følelse i værelserne. Hotellet byder på en smuk restaurant - CUIT der med sit unikke design der er inspireret fra den catalanske arkitektur, skaber gode rammer for hyggelige middage. Her kan du nyde lækre måltider med inspiration fra hele Spanien. Samt en stor morgen buffet.

Gå ikke glip af hotellets tagterrasse, hvor du vil finde dig selv slappe af i en lounge sofa, med en cocktail fra baren i hånden, mens du nyder panorama udsigten over byen. Der er desuden forskellige arrangementer med live musik i weekenderne. Alle værelser har luksus sengetøj, plasma-tv, højhastigheds wi-fi, 24-timers roomservice, mini køleskab og for forretningsrejsende, tilbyder hotellet værelser med arbejdsområde. Andre værelser har egen terrasse med udsigt over byen.

De smukke og overdimensionerede badeværelser i marmor design, har både bruseniche og badekar, bidet, makeup spejl og alle de faciliteter, du kunne få brug for.

Fra hotellet er det muligt at se en del af af Barcelonas legendariske vartegn som Gaudis Casa Batlló og le Pedrera samt high-end shopping gaden Passeig de Gracia og den smukke Arc de Triomf. Lidt længere væk er den fantastiske Parc de la Cituadella hvor du ikke kun vil finde de perfekte omgivelser for en eftermiddag eller aften gåtur, men også Barcelona Zoo. For de kulturelt interesserede er musikkonservatoriet tæt ved, samt den smukke katedral. Desuden ligger også museet for moderne kunst og illusionist museum i gåafstand.

Området omkring hotellet har utallige caféer, restauranter og butikker hvor man kan gå på opdagelse og finde lækre spanske specialiteter.

Detaljer og priser på hotellet


Antal værelser på Hotel Renaissance
211 værelser

Addressen på Hotel Renaissance
Hotel Renaissance 5*
Carrer de Pau Claris, 122
08009 Barcelona
Spanien

Priser på Hotel Renaissance (by Marriott)
Priser fra
175 €
per nat for et dobbeltværelse inkl. morgenmad

Bestil et tilbud på hotellet

Lignende hoteller i Barcelona

Hotel Mimosa i Barcelona
Hotel Mimosa er et dejligt -stjernet hotel i Eixample-kvarteret tæt på Antoni Gaudí's Casa Milà.

Læs mere
Hotel Soho House i Barcelona
Soho House er blevet et af Barcelonas mest populære hoteller siden det åbnede i 2017. Hotellet blander mursten og design

Læs mere
Hotel W i Barcelona
Hotel W er et af byens lækreste hoteller og har med sin placering ved stranden flot udsyn til Middelhavet og byen

Læs mere
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex