Lej en bus

Lej en bus i Barcelona

Få hjælp til transporten i Barcelona af City Tours Barcelona

Hvis du skal til Barcelona med dit firma eller en større gruppe, kan det spare meget besvær at have en privat bus til rådighed på rejsen. Vi kan hjælpe dig med at leje busserne og spørge for transport mellem hotellet og lufthavnen, restauranter, osv.

Barcelona er en relativt lille storby i forhold til London, Paris og Rom, men afstanden mellem restaurant og hotel kan alligevel være betydelig. Skal I som gruppe samlet tilbage fra en restaurant, flamenco-show, lufthavnen, eller lignende kan det være en stor fordel at have en bus holdende og vente: rent økonomisk er det ofte billigere end i stor håndfuld taxier, og samtidig er I sikre på, at få hele gruppen med.

Har I brug for en bus til transport ud af Barcelona?
Skal I til Montserrat-bjerget, til Costa Brava, vinslottene i Penedès eller Priorat, eller et andet sted i Catalonien og har brug for en bus til at blive transporteret i? Så kan vi hjælpe med at booke transporten. Vi kan sørge for bus i et par timer eller flere dage.

Vi er fleksible med hensyn til afhentning og afslutningspunkt, og kan også hjælpe med at arrangere restaurantbesøg.

Lufthavnstransport
Vi kan desuden sørge for, at der holder en bus og venter i lufthavnen når i lander, eller en bus, der fragter jer fra hotellet til lufthavnen. Ligeledes kan vi sørge for en transfer-guide, der tager imod jer i lufthavnen eller ved hotellet.

Bestil et tilbud
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex