City Tours Barcelona

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

Et danskejet rejsebureau i Spanien

City Tours Barcelona er danskejet rejsebureau, der arrangerer pakkerejser med fly & hotel, firmarejser, studierejser, grupperejser, vinture, transport, guidede ture, m.m. Vi har siden 2005 hjulpet en lang række firmaer, grupper, gymnasier og vinklubber med at få den bedst tænkelige rejse til Barcelona og omegn.

Referencer


Company references Deutsche Bank
Company references Triumph
Company References Symantex
Company References Statoil

Hvad siger vores kunder?


Hvad siger kunderne
Hvad siger vores kunder?
Kundeudtalelser 1

Kunder6

Kunderudtalelse 2

Kunder3

Kunder4

Kunder 5

Kunder7

Kunder9

Kunder10

Kunder11

Kunder12

Kunder13
Kunder14

Kunder15

Kunder15

Kunder15

Rejsegarantifonden

City Tours Barcelona er et registreret rejsebureau registeringsnummer GC-002681. Rejsegarantifonden er en del af en række EU regler for rejsebranchen, og i Spanien er alle certificerede rejsebureauer omfattet af lignende regler - faktisk er kravene strengere (og dermed sikkerheden større) i Spanien end i Danmark. I Spanien kræves det, at man har 750.000 DKK (100.000 Euro) i økonomisk sikkerhed, mens kravet i Danmark er 300.000 kr. I er derfor som rejsende med City Tours Barcelona omfattet af samme sikkerhed og forsikringer, som hvis I booker gennem et dansk bureau, der er med i Rejsegarantifonden.

Gouda-agent

Vi har et tæt samarbejde med Gouda Rejseforsikring og tilbyder alle deres forsikringer til grupper, der rejser med os, herunder deres Rejseforsikring, Afbestillingsforsikring og Ungdomsrejseforsikring.

Gouda

Referencer fra Tripadvisor


Der er også mulighed for at arrangere guidede ture og ekskursioner på følgende sprog: Engelsk, Spansk, Catalansk, Italiensk, Svensk, Tysk, Fransk, Hindu, Russisk, Brasiliansk/Portugisisk

Artikler

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex