Vin og gastronomiture

Vinture og gastronomiture

Ekskursioner fra Barcelona til vingårde & vinsmagninger i Barcelona

City Tours Barcelona er specialister i vinrejser og vinture i Barcelona og resten af Spanien. Vi tilbyder en lang række vinture til vinhuse og vinregioner omkring Barcelona, gastronomiture med fokus på mad og vin samt en serie af vinrejser, der rækker såvel Catalonien som resten af Spanien.

Skulle du mangle en vintur eller rejse i oversigten nedenfor er du meget velkommen til at kontakte os for en skræddersyet vintur eller vinrejse.
Vintur til Penedes
Penedès er det største vinområde tæt på Barcelona. Her laves en lang række spændende vine, og her har både cavahusene og vinhusene hjemme. Vinturen kombinrer to af områdets bedste vinhuse på en privat guidet tur fra Barcelona.
Priser fra
40 €
per person for en privat vintur til Penedès
Priorat vintur
Priorat er uden tvivl et af de bedste vinområder i Spanien. Vinromådet ligger 1½ times kørsel fra Barcelona, men det køreturen værd at besøge fantastiske vinområde, der byder på topvine, smukke landskaber og gastronomi.
Priser fra
95 €
per person for en privat Priorat vintur
Vintur til Alta Alella
Et dejligt vinhus, der ligger blot 25 minutters kørsel fra Barcelona. Vinhuset arbejder med mere end 15 forskellige druer og laver nogle rigtig gode vine - og så har vinhuset smuk udsigt til Middelhavet.
Priser fra
28 €
per person for en privat tur til Alta Alella
Montserrat og cava tur
Oplev det smukke Montserrat-bjerg vest for Barcelona og besøg en af områdets bedste cava-producenter. Kombiner turen med en fremragende restaurant med udsigt over vinmarkerne på en god restaurant, der - selvfølgelig - serverer lokale vine til maden.
Priser fra
38 €
per person for en privat Montserrat og Cava-tur
Vinrejse til Nordspanien
Vinrejse toæ nordspanien, der kombinerer Ribera del Duero, Priorat og Toro. På denne tur arrangerer vi overnatning på charmerende hoteller undervejs, vinbesøg på nogle af områdets bedste vinhuse og privat transport.
Priser fra
980 €
per person for en privat vinrejse til Nordspanien
Tapastur i Barcelona
Vores Tapastur tager dit til nogle af Barcelonas bedste tapasrestauranter, en charmerende vinbar i Barcelona historiske bycenrtum, kvalitetsbutikker og fødevaremarkeder. Smag nogle af byens bedste tapas og fremragende vine fra Ribera del Duero og Priorat
Priser fra
22,50 €
per person for a privat Tapastur i Barcelona
Vinrejse til Penedès og Priorat
Vinrejsen kombinerer storbyen Barcelona med vinområderne Penedes og Priorat. Oplev Barcelonas strandcafeer, smag på Priorats topvine og kør på cykeltur gennem Penedès smukke landskaber.
Priser fra
540 €
per person for en privat vinrejse til Barcelona, Penedes og Priorat
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex