Vinture

Vintur til Montsant

Vindistrikt syd for Barcelona tæt ved Priorat og Terra Alta

Vi tilbyder en spændende vintur til Montsant, syd for Barcelona. Det er lidt af en tur at komme til Montsant fra Barcelona, og turen tilbydes også fra byer som Salou, Tarragona og Reus. Hvis I kommer fra Barcelona og foretrækker en kortere tur kan vi anbefale vinturene til Penedès eller Alella.

Smag nogle af Montsants bedste vine

Turen til Montsant kombinerer to fremragende vinhuse: Dosterras og Capafons-Osso. Desuden byder turen på gastronomi og smuk natur.

Venus la universal
Vinhuset drives af Barbier familien - René Barbier (sønnen til den anden René Barbier der driver Clos Mogador) drvier dette vinhus med sin kone Sara Pérez. Efter at have besøgt vinmarkerne og produktinsområdet smager vi på de to topvine Dido og Venus, der er blevet rost i flere nationale og internationale magasiner og vinguider.

Frokost i Falset
Herefter går turen til Falset, hovedstaden i området. Her får vi en fantastisk tre retters menu med lokale vine fra området på Celler de l'Aspic, der er anbefalet af Michelin.

Acústic Celler
Efter frokosten besøges Capafons-Osso der arbejder både i Priorat og Montsant. Her skal vi smage på vine fra begge områder, som gør det klart hvor stor forskel, der er på Montsant og Priorat. Herefter kører vi atter gennem de smukke landskaber i Montsant mod hotellet.
Detaljer og priser for Vinturen til Montsant
Varighed af Vinturen til Montsant
Fra 4 timer (varigheden afhænger af afhentningspunktet). Turen kan bl.a. arrangeres fra Barcelona, Tarragona, Reus og Salou.


Inkluderet på Montsant-vinturen
  • Moderne minivan/bus med air-condition
  • Evt. guide (turen kan laves med/uden guide afhængigt af gruppens ønsker)
  • Besøg på vinhus i Montsant med smagninger af vinhusets bedste vine
Priser på vinturen til Montsant
Priser fra
55 €
per person for en privat vin tur til vinområdet Montsant

Bestil et tilbud på vinturen
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex