Sejlture

Events, incentives & oplevelser

Events, oplevelser og mødelokaler for private grupper & firmaer

City Tours Barcelona tilbyder en række oplevelser og firmaarrangementer i Barcelona. Nedenfor oplistes nogle af de arrangementer og oplevelser vi kan organisere i Barcelona og Catalonien, men vi kan også skræddersy events til jeres gruppe, hvis I ikke finder det I søger nedenfor.

Sejltur fra Barcelona

Er i en gruppe og ønsker I en sejltur langs kysten ved Barcelona? Vi kan arrangere en dejlig sejltur op ad kysten med frokost og cava (catalansk champagne).
Sejlture fra Barcelona


Middagsarrangementer

Ønsker jeres gruppe et skæddersyet middagsarrangement ved Middelhavet med privat DJ, fri bar 1 time og lækker, lokal mad.
Middagsarrangement


Vi kan sørge for entréer, VIP-billetter, forudbestilte drinks, m.m. til store grupper af firmaer og grupper på Barcelonas bedste diskoteker og klubber.
Diskoteker


Helikopterture

City Tours Barcelona tilbyder helikopterture i Barcelona og omegn. Få en kort tur ind over Barcelona by eller overflyv Montserrat-bjergene.
Helikopter tur Barcelona


Ture i luftballon

Svæv gennem luften i en varmluftsballon: Se Montserrat-bjerget eller Pyrenæerne fra en varmluftsballon, ført af en professionel ballonskipper.
Varmluftsballon Barcelona


Formel 1 ture

Formel 1 rejser, der kombinerer ophold i Barcelona og en tur til Montmeló i slutningen af maj.
Formel 1 løb


Flamencoshows

Flamenco show i Barcelona med spisning - City Tours Barcelona kan booke showet uden ekstra omkostninger hvis I bestiller mindst én guidet tur.
Flamenco Barcelona


Golfrejser

Golfrejser til området omkring Barcelona, men også til Andalusien og resten af Spanien. Spanien er en af de bedste destinationer i Europa, hvis du er på udkig efter kvalitetsgolf.
Golf Barcelona


Spa og Wellness

Oplev høj service og afslapning og afstresning på nogle af Barcelona dejlige spa-områder. Mulighed for massage, spa, sauna, m.m.
Spa og wellness


Lej en båd i havnen

Har du lyst til at tage en tur op ad kysten til Costa Brava i en privat båd? City Tours Barcelona kan sørge for bådlejen fra Barcelona.
Bådleje i Barcelona


Koncertbilletter

Få en koncertoplevelse ud over det sædvanlige i en af Barcelonas mange koncertsale. City Tours Barcelona kan hjælpe dig med at få billetter.
koncerter i Barcelona


ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex