Helicopter

Helikopterture i Barcelona

Private ture i helikoptere med pilot i Barcelona

City Tours Barcelona arrangerer helikopterture for firmaer, grupper, foreninger og privatpersoner. Der er mulighed for enten at flyve i selve Barcelona eller at få en fantastisk tur ind over landskabet med bjergene i vest, der bl.a. går forbi det berømte Montserrat-bjerg.

Helikoptertur, Montserrat og cava (den catalanske champagne)

Få en oplevelseud over det sædvanlige på en tur over Montserrat-bjerget og nationalparken ved bjerget. En tur til Montserrat, hvor man flyver ind over de velkendte bjerge og når tilbage på Barcelona på ca. 45 minutter.

Vores tur til Sant Sadurní kombinerer er en anden flot tur i helikopter, hvor I både får udsigt til Montserrat og flyver ind over vinområdet Penedès. I lander i Sant Sadurní de Anoia og smager på den lokale cava før turen går tilbage til Barcelona.

Helikopterture over Barcelona

En anden tur giver dig mulighed for at flyve hen over Barcelona i helikopter og se havneområdet, Sagrada Familia, Eixample-kvarteret og Montjuic, Den Olympiske Havn, og Camp Nou fra oven. Turen findes i to varianter: en kort tur på 5 minutter hvor man lige kommer op og lette før det er tid til at lande igen og en ti-minutters tur, hvor du kommer på en flot tur og får et overblik over hele Barcelona.
Detaljer og priser for Helikopterturen i Barcelona
Varighed af Turen i Helikopter
Fra 20 minutter (der er flere muligheder for helikopterture - alt fra 20 minutter til en time)


Inkluderet i Den Private Helikoptertur
  • Privat tur i helikopter med pilot
  • Mulighed for transport til helikopterbanen
Priser på turen
Priserne starter på 300 kr/person

Bestil et tilbud
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex