Seiltur Barcelona

City Tours Barcelona

Reiser med individuelt skreddersydd innhold, med vekt på kvalitet

City Tours Barcelona Travels arrangerer reiser til Barcelona for grupper, firmaer og studiegrupper. Vi har mer enn 10 års erfaring med å arrangere reiser og turer til Barcelona og Catalonia, og er den perfekte samarbeidspartner når gruppereisen skal planlegges.

Vi kan stå for alt fra booking av hoteller og møtelokaler til private seilturerguidede turer på Norsk og restaurantbestillinger, samt ballongflyvning og vinsmaking

Alle våre reiser kan skreddersys så de inneholder nettopp de aktivitetene dere er ute etter. Vi  samarbeider tett med en rekke av Barcelonas beste hoteller, hvor vi kan hjelpe til med å finne innlosjering som passer til deres behov.

Firmareiser til Barcelona

Barcelona er et perfekt reisemål for en firmareise: Her finner dere kvalitetshoteller, strand, gode restauranter og like utenfor bygrensen ligger en rekke interessante vinslott, sjarmerende middelalderbyer og hvitkalkede kystbyer.

Gaudis arkitektur i Barcelona

Kundereiser, konferanser eller gruppereiser til Barcelona

Skal dere belønne deres medarbeidere eller kunder med en reise ut over det vanlige er Barcelona et unikt reisemål: Kombiner Michelinstjerne-restauranter med faglig program og utflukter og hent inspirasjon i millionbyen.

Under finner dere et utvalg av våre mest populære guidede turer, utflukter og vinturer. Barcelona har over 500 hoteller og 6 000 restauranter å velge imellom - vi kan være med å anbefale det rette hotellet og deilige restauranter til deres firmareise.

Har dere lyst på en utflukt til området utenfor Barcelona, kan vi anbefale Montserrat, Cava-området D.O. Cava og vinområdene Penedes, Priorat og Alella, hvor dere kan smake noen av Catalonias beste viner. Les mer om firmareisene til Barcelona
vinture fra Barcelona
En vintur er et deilig avbrekk under storbyreisen. Kjør ut av Barcelona til et av de sjarmerende vinslottene utenfor byen. I Penedès finner dere kvalitetsprodusenter som Albet i Noya og Mas Comtal, samt Gramona og Codorníu. I Priorat finner dere en rekke små, familieeide vingårder, som produserer noen  av Spanias beste viner.
Turutvalg
Kom under huden på Barcelona på en privat guidet tur med deres firma. Opplev Barcelonas Sagrada Familia, Montjuic og stranden på Den Komplette Barcelona-turen eller se de sjarmerende kirkene og plassene i Barcelonas Middelalderkvarter på turen i Det Gotiske kvarter

Referanser

Gjennom de siste 10 årene har City Tours Barcelona Travels SL arrangert en lang rekke firmareiser, forretningsturer, studieturer og gruppereiser. Les flere referanser fra gruppene.

Hvad siger kunderne
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex