Turutvalg Hoteller Vin og gourmetturer

City Tours Barcelona

Reiser med individuelt skreddersydd innhold, med vekt på kvalitet

City Tours Barcelona Travels arrangerer reiser til Barcelona for grupper, firmaer og studiegrupper. Vi har mer enn 10 års erfaring med å arrangere reiser og turer til Barcelona og Catalonia, og er den perfekte samarbeidspartner når gruppereisen skal planlegges.

Vi kan stå for alt fra booking av hoteller og møtelokaler til private seilturerguidede turer på Norsk og restaurantbestillinger, samt ballongflyvning og vinsmaking

Alle våre reiser kan skreddersys så de inneholder nettopp de aktivitetene dere er ute etter. Vi  samarbeider tett med en rekke av Barcelonas beste hoteller, hvor vi kan hjelpe til med å finne innlosjering som passer til deres behov.

Populære vinturer og guidede turer

Den komplette Barcelona turen
Alle Barcelonas høydepunkter på én enkelt dag: Antoni Gaudís La Sagrada Familia, utsiktspunkter på Montjuïc til havnefronten ved den Olympiske Havn fra OL92, triumfbuen og Det Gotiske Kvarteret med Havets Katedral skildret i Ildefonso Falcones La Catedral del Mar.
Priser fra
28,75 €
per person for en komplett Barcelona turen
Tapas- & vintur i Barcelona
Vår Barcelona tapastur kombinerer en gåtur iI Barcelonas historiske sentrum med gourmetforretninger og byr på smaksprøver av moderne spanske viner, luksustapas, de beste spanske skinker og oster og et av Barcelonas flotteste markeder.
Priser fra
65 €
per person for en privat tapas og vintur i Barcelona
Priorat vintur fra Barcelona
En fantastisk tur til et av de beste vindistriktene i Europa gir deg muligheten til å oppleve en spennende gourmetlunch i en av de små, uspolerte landsbyene i området, med henting i privat buss på gruppens hotell og vinbesøk på en vingård. 
Priser fra
75 €
per person for en privat vintur til Priorat

Referanser

Gjennom de siste 10 årene har City Tours Barcelona Travels SL arrangert en lang rekke firmareiser, forretningsturer, studieturer og gruppereiser. Les flere referanser fra gruppene.

Hvad siger kunderne

Company references Deutsche Bank
Company references Triumph
Company References Symantex
Company References Statoil
Company References Gore Tex
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex