Studietur

Turer i Barcelona & utflukter i Catalonia

Komplett liste over våre turer og utflukter i Barcelona & Catalonia

Under finner du en komplett liste over våre guidede turer i Barcelona og utflukter i Catalonia. Listen viser en rekke av våre mest populære turer, men alle turene kan skreddersys så de passer til den enkelte gruppen. Turene arrangeres for grupper fra 8 til 100 personer (gåturene kan i de fleste tilfeller organiseres for grupper på ned til 2-4 personer).

Vi er fleksible med hensyn til henting og avslutningspunkt, og kan også hjelpe med å arrangere restaurantbesøk.

Barcelonas Høydepunkter

Oplev alle Barcelonas høydepunkter på én enkelt dag: fra Gaudís arkitektur og utsiktspunkter på Montjuïc til havnefronten ved den Olympiske Havn fra OL92.
Barcelonas Høydepunkter


Barrio Gótico

Barcelonas fantastiske Barrio Gótico, bykjernen med en perlerad av romerske og gotiske byggverk, det jødiske kvarter, hyggelige plasser, m.m.
Santa Eulalia Katedralen


Montserrat & Cava

Montserrat-fjellet, med verdens eldste guttekor, den berømte Sorte Madonna og en utrolig utsikt helt til Barcelonas Tibidabo. Etter Montserrat besøkes cavaprodusenten Freixenet.
Montserrat


Moderne Arkitektur

Den moderne arkitekturs viktigste byggverk i Barcelona: arkitekter som Nouvel, Tagliebue, Gehry, Calatrava, Mies van der Rohe, Rogers, Herzog og den lokale arkitekten Bofill.
Moderne Arkitektur


Penedès vintur

Se et av de mest spennende vindistriktene i Spania. Besøk Codorniu og Jean León og spis en lokal gourmetlunch.
Penedes vintur


Priorat vintur

Tur til et av verdens aller beste vinområder. Vakker natur, fantastisk utsikt og legendariske viner. Besøk på to spennende vingårder og lokal gourmetlunch.
Priorat vintur


Havet Katedral

Guidet tur til kvarteret rundt Santa María del Mar - Havets Katedral, som beskrives i Falcones sin roman. Se et av de best bevarte middelalderkvarterene i Europa.
Havets Katedral, Santa María del Mar


Gaudí & modernismen

Se Antoni Gaudís hovedverk og noen av de mest imponerende byggverkene til hans samtidige konkurrenter: Puig i Cadafalch og Domènech i Montaner.
Casa Batlló Barcelona


Costa Brava & Girona

Det historiske sentrum i Girona med den imponerende katedralen, det jødiske kvarteret og den godt bevarte bymuren. På veien tilbake til Barcelona besøkes en hyggelig kystby på Costa Brava.
Costa Brava Cadaques


ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex