Vintur

Vin- og gourmetturer

Utflukter fra Barcelona til vingårder & vinsmaking i Barcelona

City Tours Barcelona kan tilby en lang rekke spennende vin- og gourmetturer. Hvis du er interessert i en tur som ikke er nevnt nedenfor, kan vi også tilby skreddersydde turer. Vennligst send en e-post for mer informasjon.

Vintur til Penedes
Penedès er det største vinområdet i nærheten av Barcelona. Et stort antall spennende viner er laget her, som huser både cavahouses og vinhusene. Vinen kombinerer to av områdets beste vinhus på en privat omvisning i Barcelona.
Priser fra
40 €
per person for en privat vintur til Penedes
Priorat vintur
Priorat er utvilsomt en av de beste vinregioner i Spania. Vinromådet ligger 1½ times kjøring fra Barcelona, men det er verdt å kjøre til det fantastiske vinområdet med toppviner, vakkert landskap og gastronomi.
Priser fra
95 €
per person for en privat Priorat vintur
Vintur til Alta Alella
Et nydelig vinhus, bare en 25-minutters kjøretur fra Barcelona. Vinhuset fungerer med mer enn 15 forskjellige druer og gjør noen veldig gode viner - og så har vinhuset vakker utsikt over Middelhavet.
Priser fra
28 €
per person for en privat guidet tur med bus til Barcelonas vigtigste monumenter
Tapastur i Barcelona
Vår Tapastur tar deg til noen av Barcelonas beste tapasrestauranter, en sjarmerende vinbar i Barcelonas historiske sentrum, kvalitetsbutikker og matmarkeder. Smak på noen av byens beste tapas og gode viner fra Ribera del Duero og Priorat
Priser fra
22,50 €
per person for a privat tapastur
Vinsmaking i Barcelona
Vår Barcelona-vinsmaking kombinerer Barcelonas markeder, vinforretninger og en gourmetrestaurant med vinsmaking. Smak viner fra Priorat, Ribera del Duero, Rioja eller Montsant.
Priser fra
45 €
per person for en privat vinsmaking
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex