Penedes vinområdet

Vintur i Penedès

Vintur med vakre landskap, god vin og en gourmetlunch

Vinturen til Penedès starter med henting med privat buss og guide på gruppens hotell i Barcelona. Herfra går turen inn i området Penedès, hvor vi besøker to vingårder og en lekker, lokal lunchrestaurant.

Ruten for den guidede turen i Penedes

 
Første vinbesøk
Turen begynner med hentning på gruppens hotell, før vi kjører direkte til en mindre vingård, som er kjent for sin produksjon av både hvit- og rødvin. Her skal vi på en fantastisk jeep-tur gjennom Penedès vakre, bølgende landskap. Turen går bl.a. gjennom en nasjonalpark. Etter den flotte turen i jeep skal vi prøve vingårdens beste viner, som har fått over 90 poeng i den anerkjente spanske vinguiden Peñín.

Lunch
Deretter er det tid for lunch. Lunchen inntas på en deilig, lokal restaurant i nærheten av den første vingården. På den lokale restauranten spiser vi en lekker treretters meny.
 
Annet vinbesøk
Etter lunchen kjører vi til den andre vingården på ruten:  Vingården Jean León. Flere amerikanske presidenter har hatt Jean Leóns viner på menyen.

Praktiske opplysninger

Prisene 
Våre priser for turen til Penedès-området starter på 70 euro per person. Turen arrangeres kun for private grupper på minimum 10 personer.

Varighet 
7-8 timer

Reserver en tur

Medlemskap & Betaling

ASTA
Enoturisme Penedes
Catalunya Gastronomía
Visa, Mastercard & Amex