Tour with Jeep

Privat vintur i jeep

Jeeptur gennem flot vinlandskab i Catalonien

Turen starter med et besøg på en af Penedès’ mest populære vingårde. Her har man plantet en blanding af Macabeo, Cabernet Sauvignon, og Merlot-vinstokke.

Turen i jeep starter med at bevæge sig ad mindre stier ind blandt vinstokkene. Vi stiger fra 150 til 350 meter og kommer til en vinmark med garnacha-stokke. Garnacha druern er en typisk spansk drue, der især er velegnet til et tørt klima med masser af sol og ikke megen regn. Den er også populær i Sydfrankrig, f.eks. i Côtes du Rhône og Châteauneuf-du-Pape distriktet.

Herefter bevæger vi os ind i en nationalpark og stiger helt op til 800 meter. Her ændrer naturen sig og der fremkommer andre druesorter, der klarer sig bedre under de lavere temperaturer i højden, som f.eks. Gewurtztraminer og Parellada. Herfra er der flot udkig ud over Penendès’ bølgende landskab – på en klar dag kan man endda set Middelhavet herfra.

Efter turen i jeep kommer vi til smagningen af vinhusets vine. Vinhuset producerer nogle af Penedès' bedste vine (flere af dem har scoret +90 point i både internationale og lokale vinguider), og der er mulighed for at prøve både rød- og hvidvin og cava før turen gå tilbage til hotellet.

Detaljer og priser for vinturen i Jeep
Varighed af vinture
4-5 timer (kan skræddersys efter behov)


Priser på vinturen i Penedes
Priser fra
125 €
per person for en privat vintur i Jeep i Penedes. Skriv venligst til os for at få et tilbud til din gruppe. Det er muligt at kombinere turen med et besøg på en af de mange spændende restauranter i Penedès.

Bestil et tilbud
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex