Barcelona

Storbyferie i Barcelona

Tag på storbytur i Barcelona og få både strand, bjerge, kunst og kultur

Storbyen Barcelona er enestående. Få byer i Europa kan bryste sig af at have strand og bjerge, kunst og kultur, gastronomi og mode & verdensklasse fodbold og shoppingmuligheder. Det er en af nøglerne til Barcelonas popularitet i disse år.

Har I udset jer Barcelona som destination for en storbyferie er der mange spændende muligheder. Vi anbefaler, at man bor centralt: enten omkring Ramblaen (helst på "den højre side", som er den pæneste og mest støjfri), i Eixamample-kvarteret eller tæt ved havet. Så har man et godt udgangspunkt for at få det bedste ud af ferien.

Tag ud af byen og oplev Catalonien
Desuden anbefaler vi, hvis I har mere end en 3-4 dage at tage ud af byen. Oplandet byder på smukke vinområder, Montserrat-bjerget, Costa Brava, Figueres med det fantastiske Dalí-museum, Pyrenæerne med mulighed for at stå på ski indtil april og meget mere.

En by fuld af tilbud

En af de ting, der har gjort Barcelona populær gennem de sidste år er, at byen har noget for alle aldre. Det er en af de få byer, der både kan byde på strand, butikker, gorumetrestauranter, fodbold og verdensklasse-arkitektur (fra romerske ruiner, gotisk paladser over Gaudís opfindsomme pandekagehuse til de hypermoderne bygninger, der skyder op langs havnefronten i dsse år).

City Tours Barcelona organiserer guidede ture, middage, ekskursioner, events, vinture, ture i luftballon, guidede gåture og meget mere. Kommer I til Barcelona med et firma eller en forening, større gruppe af venner eller familie kan vi hjælpe jer med at arrangere turen. De guidede arrangeres for grupper fra 8 til 100 personer, men de guidede gåture i Barcelonas centrum eller til Antoni Gaudís værker kan arrangeres for mindre grupper (3-20 personer). Vi kan også arrangere firmabesøg, underholdning og transport fra lufthavnen for større grupper.

  • Llad ikke dine personlige ejendele være ud af syne i områder med mange mennesker.
  • Brug pengeskabet på hotellet
  • Gå ikke rundt med store pengebeløb.
  • Lav en kopi af dit pas og efterlad passet på hotellet.
  • Pas på metroen og tætpakkede gader som Ramblaen, Portal del Angel, etc.
  • Gør brug af en pung, der kan holdes tæt på kroppen.
  • Liceu og Plaza Cataluña er metro-stop, der er særligt populære for lommetyvene.
  • Sagrada Familia besøges årligt af 3,4 mio mennesker - og det ved tyvene desværre godt!
  • På stranden, bør du bede din nabo om at kigge efter dine ejendele, når du skal i vandet!
  • Generelt: stol (desværre) ikke på alle, der kommer op til dig på gaden og stiller dig mistænkelige spørgsmål.

Er uheldet ude...

Er uheldet ude og har du brug for at komme til en politistation for at melde tyveriet eller til konsulatet for at få et nyt pas kan du læse mere her.

Politistationer (comisarías de policía)
Der er selvsagt mange politistationer i Barcelona, men bor du i centrum kan du f.eks. benytte dig af politistationen under Catalunya Pladsen, eller følgende centralstation i en sidegade til Ramblaen:

Comisaria de Policia de Barcelona (Ciutat Vella)
Carrer Nou de la Rambla, 76-80
08001
Barcelona, Spain
Tel: (0034) 93 306 2300
Fax: (0034) 93 306 23 01

Det danske konsulat
Der er ingen dansk ambassade i Barcelona, den ligger i Madrid. Skal du derfor have hjælp til at få et nyt pas foregår det på Det Danske Generalkonsulat på følgende adresse:

Barcelonas Generalkonsulat
Real Consulado General de Dinamarca
Rambla de Cataluña, 45, 4-2
E-08007 Barcelona
Tlf.: 93 488 0222
Faxnr.: 93 487 6736
E-mail: gkl_bcn@infonegocio.com
Eksp.tid: 10-14 (lørdag lukket)
Pasudstedende, søforklaringer.
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex