Rundturer i Barcelona Hotell i Barcelona Vin och gourmeturer

City Tours Barcelona

Resor till Barcelona med individuellt skräddarsytt innehåll

City Tours Barcelona Travels SL arrangerar resor till Barcelona för grupper, företag och studiegrupper. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att arrangera resor och utfärder till Barcelona och Katalonien, och är den perfekta samarbetspartnern när gruppresan ska planeras.

Vi kan hjälpa till med allt från bokning av hotell och möteslokaler till privata segelturerguidade utfärder på danska, restaurangreservationer samt ballongflygning och vinprovning

Alla våra resor kan skräddarsys, så att de innehåller precis de aktiviteter ni vill ha. Vi har också ett nära samarbete med många av Barcelonas bästa hotell, där vi kan hjälpa till med inkvartering som passar era behov.

Företagsresor till Barcelona

Barcelona är ett perfekt mål för en företagsresa: Här hittar ni kvalitetshotell, strand, bra restauranger och flera intressanta vingårdar precis utanför staden, charmiga medeltidsstäder och vitkalkade kuststäder.

Företagsresor till Barcelona

Kundresor, konferenser och gruppresor till Barcelona

Ska ni belöna era medarbetare eller kunder med en resa utöver det vanliga, är Barcelona ett fantastiskt mål: kombinera Michelinpremierade restauranger med specialprogram och utfärder, och hämta inspiration i miljonstaden.

Nedan hittar du ett urval av våra mest populära guidade turer, utfärder och vinturer. Barcelona har mer än 500 hotell och 6 000 restauranger att välja mellan - vi kan vara med och rekommendera det rätta hotellet och härliga restauranger för er företagsresa.

Har ni lust att åka på utfärder till området utanför Barcelona kan vi rekommendera Montserrat, Cava-området D.O. Cava och vinområdena Penedes, Priorat och Alella, där du kan smaka på några av Kataloniens bästa viner. Läs mer om företagsresorna till Barcelona
vinturer från Barcelona
En vintur är ett härligt avbrott på storstadsresan. Åk utanför Barcelona till någon av de charmiga vingårdarna utanför staden. I Penedès hittar du både kvalitetsproducenter som Albet i Noya, Mas Comtal samt cava-producenter som Gramona och Codorníu. I Priorat hittar du flera små familjeägda vingårdar, som producerar några av Spaniens bästa viner.
Guidade turer i Barcelona
Kom Barcelona in på skinnet på en privat guidad tur med ert företag. Upplev Barcelonas Sagrada Familia, Montjuic och stranden på Den kompletta Barcelonaturen eller se de charmiga kyrkorna och torgen i Barcelonas medeltidskvarter på turen i Det gotiska kvarteret.

Referenser

Under de senaste 10 åren har City Tours Barcelona arrangerat ett flertal företagsresor, affärsresor, studieresor och gruppresor.

Hvad siger kunderne
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex