Om oss

Om City Tours Barcelona Travels - vad kan vi erbjuda?

En skandinavisk resebyrå i Barcelona

City Tours Barcelona Travels är en skandinavisk resebyrå som organiserar resor, företagsarrangemang, events, segelturer, vinturer och transporter i hela Spanien. Företaget organiserar även paketresor med flyg och hotell, segelturer, flygplatstransfer m.m. City Tours Barcelona Travels har resegaranti och är en registrerad resebyrå med organisationsnummer GC-002681.

Vi kan organisera både företagsarrangemang för grupper på upp till 200 deltagare med behov av möteslokaler, middagsarrangemang, events och ett skräddarsytt aktivitetsprogram, men kan även arrangera resor för mindre grupper med behov av hotellbokningar och/eller guidade utfärder.

Svenskspråkiga turer

För svenska grupper kan vi erbjuda turer på modersmålet med officiell guide (Guia oficial de Turisme de Catalunya) under större delen av året.  Det finns många fördelar med att hyra en officiell guide: du kan hoppa över museernas köer (och vid La Sagrada Familia, där kön ofta är timslång!) och bli guidad runt inne på museerna, vilket annars inte är möjligt.

Här nedan hittar du flera av de företag och organisationer vi samarbetat med under det senaste året.

City Tours Barcelona Travels har sedan 2005 arrangerat turer och resor för grupper, företag och organisationer. Utöver att arrangera guidade turer åt flera hundra privata grupper har City Tours barcelona arrangerat turer åt dessa företag och föreningar.

Referencer
Company list
Company list
Company list
Company list

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex