Rundturer i Barcelona

Rundturer och exkursioner

Samlad lista över våra rundturer och utfärder i Barcelona och Katalonien

I den följande listan hittar du en sammanställning över alla våra guidade turer i Barcelona och exkursioner i Katalonien. Listan visar flera av våra populäraste turer, men alla turer kan skräddarsys efter den enskilda gruppen. Turerna arrangeras för grupper från 8 till 100 personer (vandringarna kan i de flesta fall göras för grupper ner till 2-4 personer).

Vi är flexibla när det gäller samlings- och slutpunkt, och kan även hjälpa till att arrangera restaurangbesök.

Barcelonas höjdpunkter

Flera av Barcelonas höjdpunkter: från Gaudís konstverk till den vackra utsikten från Montjuïc och det gotiska kvarterets strågator.
Barcelonas höjdpunkter


Montserrat och cava tur

Berget Montserrat, med världens äldsta gosskör, den berömda Svarta Madonnan och en vidunderlig utsikt ända till Barcelonas Tibidabo. Efter Montserrat besöker vi cava-tillverkaren Codorniu.
Montserrat och Cava tur


Modern arkitektur tur

Den moderna arkitekturens viktigaste verk i Barcelona: arkitekter som Nouvel, Tagliebue, Gehry, Calatrava, Mies van der Rohe, Rogers, Herzog och den lokala arkitekten Bofill.
Modern arkitektur


Kryssningstur

Guidad tur från kryssningsfartyget. Se Barcelona med en svenska guide: Montjuic, de gotiska kvarteren, den olymiska hamnen, Güell-parken och Sagrada Familia.
kryssningstur


Vintur till Priorat

Utfärd till ett av världens absolut bästa vindistrikt. Vacker natur, fantastisk utsikt och legendariska viner. Besök på två spännande vingårdar och lokal gourmélunch.
Priorat


Guidad tur till kvarteren runt Santa María del Mar – Katedralen vid havet, som finns beskriven i romanen av Falcones. Se ett av Europas bäst bevarade medeltidskvarter.
Katedralen vid havet


Gotiska kvarteret tur

Barcelonas fantastiska gotiska kvarter (Barrio Gótico), stadskärnan med byggnadsverk från romersk tid och gotiken, det judiska kvarteret, pittoreska torg m.m.
Barrio Gotico


Gaudí och modernismen tur

Upplev alla Barcelonas höjdpunkter under en enda dag: från Gaudís arkitektur och utsiktsplatser på Montjuïc till hamnfronten vid den olympiska hamnen från Olympiaden 92.
Gaudi och modernismen


Costa Brava och Girona

Gironas historiska centrum med sin imponerande katedral, det judiska kvarteret och den välbevarade stadsmuren. På vägen tillbaka till Barcelona besöker vi en charmig kuststad på Costa Brava.
Costa Brava och Girona


ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex