Freixenet

Vintur till Freixenet

Besök världens största producent av cava

Vi erbjuder en privat tur till Freixenet för enskilda grupper på 8-10 deltagare (om gruppen är större än 40 personer delas den in i mindre grupper). Turen tar dig till en av världens mest betydande vinodlingar. Freixenet är världens ledande producent av mousserande vin, med en årsproduktion på mer än 100 miljoner flaskor cava (champagne).

Vinturen till Freixenet arrangeras för grupper på 8-100 deltagare (om gruppen är större än 40 personer delas den in i mindre grupper) för företag, föreningar, skolor osv.  Turen börjar med att hämta med en privat buss vid hotellet. Efter ca 45 minuter kommer vi fram till Freixenet, där rundturen börjar med en introduktionsvideo, som berättar historien om Freixenet. 

Därefter blir det besök på vinodlingen med en lokal guide, som berättar om produktionen, och slutligen visas de långa produktionsstegen från ett litet tåg som kör upp från de djupa källarna. Turen avslutas med en provsmakning av den klassiska Cordón Negro Cava, en bästsäljare över hela världen. 

Besöket avslutas i Freixenets butik, där du kan köpa olika sorters cava och intressanta produkter från vingårdar som ägs av Freixenet-gruppen, däribland Segura Viudas, René Barbier, Henri Abelé och Fra Guerau.  Efter besöket i butiken kör bussen er till hotellet. En engelsktalande guide följer med på hela turen.
Detaljer kring vinturen till Freixenet
Turens varaktighet
4 timmar.

Priser
Priser från
38 €
per person. Ingår: Privat buss, tvåspråkig guide, entré till vinhuset Freixenet och vinprovning av Cordón Negro, lokala skatter och vägavgifter. 

Beställ erbjudande från City Tours Barcelona
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex