Vinsmagning

Privat vinsmagning i Barcelona

Vinsmagning i Barcelona eller i Cataloniens vindistrikter

City Tours Barcelona tilbyder en lang række af forskellige vinsmagninger i Barcelona og i vindistrikterne uden for byen. Vinsmagningen kan enten foregå på selve vingården i vinområderne uden for Barcelona, eller på en vinbar/restaurant i Barcelona.

Catalonien har hele 9 vindistrikter at vælge imellem, og vi tilbyder vinsmagninger fra alle disse vindistrikter samt fra flere større og mindre vinområder i resten af Spanien: Rioja, Ribera del Duero, Toro, Bierzo, etc.

Vinsmagning i Barcelona

Vi samarbejder med flere af Barcelonas bedste vinbarer, restauranter og vinforretninger og kan tilbyde en række spændende vinsmagninger. Vinsmagningen kan arrangeres i forbindelse med middag eller på en vinbar med snacks til, det kan være blindtest eller vinsmagning med mulighed for efterfølgende køb i en vinbutik i Barcelona.

Barcelona er samtidig den spanske by, der har flest michelin-stjerner, hvilket betyder muligheden for at prøve vin sammen med gourmet-mad. Og så har Barcelona en vinbar, der af flere store internationale medier er blevet kaldt for verdens bedste vinbar.

Her er nogle af de forskellige vinsmagninger vi tilbyder i Barcelona:

  • Vinsmagning med fire spanske vine fra fire forskellige vinområder
  • Vinsmagning med 3 topvine, kombineret med lokale oste og skinker
  • Smagning i forbindelse med lokal gourmet- eller tapasmenu
  • Blindtest (med bind for øjnene) af kendte spanske vine)
  • Vertikal vinsmagning af flere årgange af samme vin
  • Sammenligning af spansk og italiensk vin, sammen med både italiensk og spansk ost, pølser, m.m
  • Cava-smagning i Barcelona: smag på kendte cavaer som Codorníu, Parellada eller Torelló, eller vælg mindre kvalitetscavaer fra Castell Sant Antoni, Rosell Gallart, etc.
  • Med meget mere..
Vinsmagning i vindistriktet Penedès
Vi arrangerer vinsmagninger på en række vingårde i Penedès vindistriktet. Vi kan både arrangere vinture til det store vinhus Torres, der producerer over 50 millioner flasker om året, eller til en af de mindre kendte vingårde i området. Mulighederne for vinsmagninger er praktisk talt uendelige: smag 1, 2, 3, eller flere lokale vine i selskab med en lokal sommelier, få en privat tur i vinmarkerne og smag på vindruerne eller kør i jeep gennem området.

Vinsmagning i vindistriktet Priorat
Vindisktriktet Priorat ligger 1½ times kørsel fra Barcelona, men rejsen er det hele værd! Priorat procuderer en række af Spaniens mest spændende vine. I kraft af at der er kommet nye metoder og druer til området gennem de sidste årtier er kvaliteten steget betragteligt.Priorat tæller en lang række kvalitets vingårde, der ligger midt i det dramatiske og bjergrige landskab. Her er der mulighed for at spise gourmet middage med udsigt, gå rundt blandt vinstokkene, der mange steder er plantet på skrænter og prøve nogle af områdets mellem og høj-kvalitetsvine.
Detaljer og priser for Vinsmagningen i Barcelona
Vinsmagningens varighed
Smagningen kan skræddesys, men normalt varer den fra 45 min til 2 timer


Inkluderet i smagningen
  • Mulighed for privat vinguide/sommelier der forklarer om vinene
  • Smagning af en række kvalitetsvine fra vinområder som Priorat, Ribera del Duero og Rioja
Priser for vinsmagningen i Barcelona
Priser fra
40 €
per person for en privat vinsmagning i Barcelona

Bestil et tilbud på vinturen
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex