Priorat vinmarker

Vintur til Priorat

Priorat-vinturen byder på fantastisk vin, gastronomi og smuk natur

Vinturen til Priorat tager dig på en fantastisk tur til et af de bedste vindistrikter i Europa og giver dig mulighed for at opleve flotte landskaber og en gourmet frokost i en af de små uspolerede landsbyer i området.

Turen er særligt velegnet til vinklubber, restauranter, vinimportører men er også en opagt mulighed for en gruppe venner, der ønsker en særlig dag syd for Barcelona.

Clos Mogador - et af Priorats bedte vinhuse

Dagen starter med afhentning i privat bus på gruppens hotel, hvorefter turen går sydpå (køretur ca en time og 45 minutter) indtil vi kommer til det første vinhus i Priorat: et lille vinhus med nogle fantastiske vine og omgivet af smuk natur. Her er der god tid til at fordybe sig i vinmetoderne i området, besøge vinmarkerne og smage på vinhusets kvalitetsvine.

En fantastisk frokost i Gratallops

Efter det første vinbesøg går turen til Gratallops, byen hvor de bedste og mest kendte vine produceres i Priorat. Her kommer der en lækker frokost på bordet, selvfølgelig sammen med nogle af områdets klassevine.

Clos Figueres med rød- og hvidvin

I Gratallops foretager vi endnu et vinbesøg. Vi skal besøge en vingård, der laver nogle af områdets allerbedste vine og vi skal foruden deres rødvin smage både hvidvin og olivenolie lavet på arbequina-oliven, en af de bedste olivenolier man kan tænkte sig, med et meget lavt syreindhold.

Efter denne fantastiske vintur bevæger vi os atter mod Barcelona gennem det smukke vin-område og turen slutter ved hotellet (eller et andet sted i Barcelona hvis gruppen ønsker det).
Detaljer og priser for Vinturen til Priorat
Varighed af vinturen til Priorat
Ca. 8 timer hvis turen foregår fra Barcelona. Vinturen kan skræddersys efter behov.


Inkluderet på Priorat-turen
  • Transport i privat minibus
  • Mulighed for (dansk) guide
  • Besøg på 2 fremragende vinhuse i Priorat og smagninger af 6-8 kvalitetsvine
Priser for vinturen til Priorat
Priser fra
75 €
per person for en privat tur til Priorat

Bestil et tilbud på vinturen
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex