Freixenet

Vintur til Freixenet

Besøg verdens største cava-producent

Vi tilbyder en privat tur til Freixenet for private grupper af 8 til 100 personer. Turen tager dig til en af ​​verdens mest betydningsfulde vingårde. Freixenet er verdens førende producent af mousserende vin med en årlig produktion på mere end 100 millioner flasker cava (champagne).

Ruten for vinturen til Freixenet

Vinturen til Freixenet arrangeres for grupper af 8-100 personer, for firmaer, associationer, skoler, m.m. Turen starter med afhentning på dit hotel med en privat bus. Efter omkring 45 minutter når vi frem til Freixenet, hvor turen startes med en introduktionsvideo, der fortæller om Freixenets historie.

Herefter besøges vingården med en lokal guide, der fortællerproduktionen og til slut ses de lange produktionsgange fra et lille tog, der kører op fra de dybe kældre. Turen afsluttes med en prøvesmagning af den klassiske Cordón Negro Cava, en bestseller over kloden.

Besøget slutter i Freixenets butik, hvor du vil kunne købe Freixenets Cavaer, men også interessante produkter produceret af vingårde, der ejes af Freixenet-gruppen, herunder Segura Viudas, René Barbier, Henri Abelé og Fra Guerau. Efter besøget i butikken, vil du blive kørt til dit hotel af bussen. Der vil være en dansktalende guide med på hele turen.

Detaljer og priser for Vinturen til Freixenet
Freixenet-turens varighed
3-4 timer (varigheden afhænger af, om der inkluderes frokost på turen)


Inkluderet på den Private Vintur til Freixenet
  • Privat moderne bus med aircondition
  • Mulighed for dansktalende guide
  • Entré til og smagning på vinhuset Freixenet
Priser på Freixenet-vinturen
Priser fra
35 €
per person for en privat tur til Freixenet

Bestil et tilbud på vinturen
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex