Vinhuse ved Barcelona

Bedste vinhuse ved Barcelona

Gode vinhuse, der ligger tæt på Barcelona

Nedenfor finder I en liste over nogle af de bedste vingårde i nærheden af ​​Barcelona. Listen udgør en samlig af både store og kendte vingårde samt mindre kvalitetsvinhuse. Catalonien har ikke mindre end 10 vinområder, og blandt dem er berømte vindistrikter som Penedès og Priorat, men også mindre mindre kendte som Alella, Conca de Berbera og "Catalunya", der samler nogle af de vine, der ikke tidligere passede ind andre steder.

Listen nedenfor indeholder nogle af de allerbedste vinhuse tæt på Barcelona, ​​og længere nede ad listen finder du vingårde, der ligger længere væk fra den catalanske middelhavsby.

Penedes og Priorat - 45-90 minutter fra Barcelona

Penedès vintur
Vintur til Penedes med besøg på nogle af de bedste vinhuse tæt på Barcelona - Mas Comtal og Gramona. Smag tre suværende rød og hvidvine samt 2 fremragende cavaer på vores vintur til Penedes, der foregår med privat transport fra/til hotellet
Priser fra
40 €
per person for en vintur til to vinhuse i Penedès
Priorat vintur
Priorat er uden tvivl et af de bedste vinområder i Spanien. Vinromådet ligger 1½ times kørsel fra Barcelona, men det køreturen værd at besøge fantastiske vinområde, der byder på topvine, smukke landskaber og gastronomi.
Priser fra
110 €
per person for en privat Priorat vintur
Codorníu vintur
Vintur til Codorníu - et af de bedste vinhuse tæt på Barcelona. Codorníu befinder sig blot 45 minutters kørsel fra Barcelona, og er et af de bedste cavahuse i Penedes og det med den længste historie - Codorníu kan spores helt tilbage til grundlæggelsen i 1551.
Priser fra
40 €
per person for en vintur til Codorníu
Priorat vintur
På vores 4-dages vinrejse besøger I nogle af de bedste vinhuse i området omkring Barcelona. Kom til både Penedès, Alella og Montsant og oplev storbyen Barcelona på en vinrejse, der bkominerer vin og kultur.
Priser fra
650 €
per person for en privat 4-dages vinrejse
Vintur til Clos de l'Obac i Priorat
En fremragende vinproducent i Priorat syd for Barcelona. Priorat satser benhårdt på kvalitet og er præget af små og mellemstore producenter. Clos de l'Obac er et af områdets bedste vinhuse, og på vinturen er der mulighed for at smage på hele 5 vine.
Priser fra
75 €
per person for en vintur til Codorníu

Vinsmagning og tapas i Barcelona & Emporda

Vinsmagning i Barcelona
Smag en række af Spaniens topvine på en af Barcelonas bedste vinbarer. Vil tilbyder at arrangere en vinsmagning med fremragende vine og lokale oste og skinker til. Privat vinsmagning, hvor det er muligt at smage vine af Peter Sisseck og Alvaro Palacios, m.m.
Priser fra
40 €
per person for en vinsmagning i Barcelona
Vintur til Empordà fra Barcelona
Vinområdet Empordà er en up-and-coming vinregion, der ligger tæt på Barcelona nord for storbyen. Vi besøger vinhuset Clos d'Agon, der har danske Peter Sisseck som ekstern ønolog, og er blevet rost til skyerne af international vinkrititere.
Priser fra
40 €
per person for en privat vintur til Emporda
Tapastur i Barcelona
Tapas- og vintur i Barcelona hvor I både får et overblik over Barcelonas historiske kvarter og en introduktion til Spaniens bedste vinområder og Barcelonas bedste tapasbarer. Tapasturen egner sig særligt godt til vennegrupper og firmaer.
Priser fra
82 €
per person for en vintur til Codorníu