Krydstogtsture

Guidede ture fra krygsttogetskibet i Barcelona

Ture og ekskursioner med guide fra Barcelonas havn

Vi tilbyder en række spændende ture og aktiviteter i Barcelona til grupper, der kommer til byen med krydstogtsskibet. Kombiner jeres krydstogt i Middelhavet med en udflugt til et vinhus, en guidet tur i Barcelona, et besøg på FC Barcelonas Camp Nou eller en tur uden kø i Sagrada Familia.

Barcelona er en af Europas vigtigste havne for krydstogtskibe. Over 3 millioner mennesker kommer årligt til Barcelona med krydstogtskibe. For nogle Barcelona er udgangspunktet, for andre en af de sidste destinationer. Vi tilbyder et bredt udvalg af ture i Barcelona og udflugter i Catalonien.

Hvis I er en privat gruppe vil det i de fleste tilfælde være betydeligt billigere at booke en privat guidet tur gennem os, end at booke en tur gennem krydstogssibet, hvor I vil være en del af en større gruppe. Desuden vil I få betydlig mere fleksibilitet på en privat tur end sammen med en sammensat gruppe.
Guidet tur til Barcelonas højdepunkter med privat guide
Bliv hentet foran krydstogtsskibet af en moderne bus med aircondition (og god plads til kuffterter) og oplev Barcelonas vigtigste sights på en guidet tur. Se Ramblaen, Camp Nou og Sagrada Familia.
Priser fra
35,50 €
per person for en privat guidet tur med bus til Barcelonas vigtigste monumenter
Montserrat og cava tur fra Barcelona
Bliv hentet i krydstogsthavenen af en privat guide og bus og bliv kørt til Montserrat-bjerget. Oplev flot natur, et gammelt kloster og fornem udsigt. Fra Montserrat besøges et af områdets bedste cava-firmaer
Priser fra
60,50 €
per person for en privat ekskursion til Montserrat og vinhus med guide

Lignende ture i Barcelona