Guidede ture i Barcelona Firmarejser til Barcelona Hotel bookinger

Populære vin- & gastronomiture

Tapas- & vintur i Barcelona
Nyd nogle af Barcelonas bedste tapas samt 3 topvine fra vinområderne Priorat, Ribera del Duero & Montsant og oplev Barcelonas flotte Gotiske Kvarter på en privat Tapas- og Vintur i Barcelona. Der er mulighed for at få dansk guide på turen.
Priser fra
65 €
per person for en privat tapas og vintur i Barcelona med guide i Det Gotiske Kvarter
Priorat vintur fra Barcelona
Priorat er uden tvivl det bedste vinområde i nærheden af Barcelona. I denne smukke vinregion står vinstokkene på stejle skrænter og her produceres nogle af Europas allerbedste vine. Vores vintur går til to af områdets bedste vinhuse.
Priser fra
75 €
per person for en privat vintur til Priorat med transport fra Barcelona
Penedes vintur
Vintur til vinregionen Penedes vest for Barcelona. Smag på en række af vinområdets bedste vine og læs evt. en dejlig frokost ind på turen. Vi besøger vinhuse som Torres, Jean Leon, Mas Comtal og Albert i Noya i Penedes
Priser fra
40 €
per person for en privat vintur til Penedes med minibus og guide
Den Komlette Barcelona Tur
På Den Komplette City Tour i Barcelona oplever du en række af Barcelonas vigtigste hovedværker: se det charmerende Barri Gotic, grønne Montjuic og kæmpekirken Sagrada Familia og flere af Antoni Gaudís andre værker med en dansk guide.
Priser fra
28,75 €
per person for en tur til Barcelonas Højdepunkter m. bus
Guidet tur i Barcelonas Gotiske Kvarter
Oplev det velbevarede middelalderkvarter i Barcelona med en privat guide. På turen har du mulighed for at opleve monumenter som Havets Katedral og Kongepaladset, men også hyggelige pladser som Sant Felip Neri og Placa Reial.
Priser fra
21,50 €
per person for en guidet gåtur til Det Gotiske Kvarter
Privat katamaran Sejltur
En sejltur på Middelhavet er en fantastisk oplevelse for en gruppe venner eller et firma. Oplev Barcelona fra en anden side, nyd kolde drinks på båden og inkluder eventuelt en let frokost på båden
Priser fra
55 €
per person for en privat sejltur med katamaran

Et udvalg af Barcelonas bedste hoteller

Hotel H10 Montcada
Hotel Montcada er et charmerende hotel med en fremragende placering i centrum af Barcelona. Hoteller ligger på Via Laietana blot 5 minutters gang fra Kongepladset, Rådhuspladsen og Havets Katedral. Hotellet er et af de flotteste hoteller i sin kategori i Barcelona
Priser fra
85 €
per nat for et dobbeltværelse med morgenmad
Hotel H10 Metropolitan
Et rigtig dejligt hotel i centrum af Barcelona med pool, flotte og lyse værelser og en perfekt placering på Rambla Catalunya. Hotellets interiørdesign er lavet af den anerkendte spanske designer Lázaro Rosa Violán, der også har arbejdet i Asien og andre Europæiske lande.
Priser fra
165 €
per person for et dobbetlværelse på dette hotel
Grand Hotel Central 5 stars
Et af de allerbedste hoteller i Barcelona. Grand Hotel Central er et boutique-hotel beliggende på Laietana Street lige ved siden af katedralen i Barcelona, Det Gotiske Kvarter og Born-området, hvor du finder både flotte kirker, spændende butikker og gode vinbarer.
Priser fra
180 €
per nat for et dobbeltværelse med morgenmad
Moderne arkitektur tur i Barcelona

Firmaer vi har arbejdet for


Vi er stolte over at have hjulpet flere hundrede firmaer med at få det bedste ud af Barcelona siden CTB Travels blev grundlagt i 2005.

Referencer

Firmaer referencer
ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex