Sagrada Familia

Besøg Sagrada Familia med guide

Guidet tur til Sagrada Familia basilikaen med dansk guide og entréer

La Sagrada Familia er uden tvivl et af de vigtigste monumenter i Barcelona og i hele Spanien. I hvert fald er det nu det mest besøgte museum i Spanien, efterfulgt af bl.a. Alhambra i Granada og Prado-museet i Madrid. Vi tilbyder en guidet tur i denne fantastiske kirke, hvor I kommer bag om facaden på basilikaen, og får indsigt i Gaudís metoder og tankegang.

Byggeriet tog sin begyndelse i 1882, og siden da er det skredet langsomt frem. Grunden til at kirken endnu ikke er færdig skal findes i den måde byggeriet bliver financieret på - La Sagrada Familia har fra begyndelsen været financieret udelukkende af donationer - det er altså hverken staten eller kommunen, der står bag byggeriet. Byggeriet har derfor i perioder været afbrudt pga. manglende donationer, Den Spanske Borgerkrig, m.m.

I 1883 kommer Antoni Gaudí til, der afløser den tidligere arkitekt Vilar. Gaudí arbejder på kirken indtil 1926, da han bliver kørt over af en sporvogn. Derfor ønsker man at færdiggøre kirken i 2026 for at kunne markere 100-året for arkitektens død med en invielse af den færdige kirken.

Besøg kirken med en dansk guide og undgå køen
Over 3 millioner personer besøger årligt la Sagrada Familia. Vi tilbyder jer et besøg i kirken, hvor der på forhånd er sørger for billetterne og hvor I bliver vist rundt i kirken og får forklaret baggrunden for kirkens byggeproces, de arkitektoniske og matematiske processer bag, samt de catalanske kulturelementer i kirken.

Bestil et tilbud

Billeder fra Sagrada Familia

CalatravaSagrada Familia kirkenSagradaSagrada Familia kirkenSagrada

 

Detaljer og priser for turen til Barcelona Højdepunkter

Varighed: Besøget kan skræddersys efter behov, men tager normalt ca. 1-1½ time og kan evt. kombineres med andre af Antoni Gaudís værker.

Hvad er med i prisen:

  • Privat dansktalende guide
  • Entré til kirken

Sprog: Dansk (kontakt os venligst for andre sprog).

Priser
Priser fra
45 €
per person for en privat guidet tur til Sagrada Familia med dansk guide og "skip-the-line"-billetter. Vi tilbyder udelukkende den guidede tur til Sagrada Familia for private grupper på minimum 8 personer, og startprisen for en lille gruppe er 550 €.

Bestil et tilbud

Lignende ture i Barcelona

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex