Cooking class

Cooking Class i Barcelona

En sjov og underholdende teambuilding-aktivitet

Vores cooking class er en fremragende teambuildingsaktivitet for firmaer. Jeres teams skal samarbejde, koordinere og tilberede maden sammen og undervejs oplever I lokale markeder og får en introduktion til spansk gastronomi, vin og kultur.

Aktiviteten starter med gruppen møder jeres private kok, der er med jer under en gåtur gennem byen og køber ingredienser til jer på et lokalt marked. På det berømte Boquería-marked får I en introduktion til de bedste spanske råvarer, grøntsager, seafood, fisk og kød. Oplev stemningen og de lokale der laver indkøb af iberisk skinke, argentinsk højreb og kæmperejer.

Efter at have købt ingredienserne vil I tilberede 3-4 spanske retter under ledelse af en professionel kok. Lær at lave tapas eller paella (den berømte spanske risret med kylling, grøntsager og/eller kød). I et moderne køkken i det charmerende Born-kvarter med alle de nødvendige faciliteter tilbereder I maden, mens I får en introdktion til spansk vin. Aktiviteten slutter med en afslappet middag, hvor hvert hold vil præsentere deres retter.

Billeder af vores cooking class i Barcelona

Cooking Class kitchenCooking Class girlCooking Class in BarcelonaCooking Class

Detaljer og priser for Cooking classes

Generel information: Vi arrangerer cooking classes for såvel store grupper (på op til 100 personer) som mindre, private grupper på 8 til 20 personer.

Varighed: 2-3 timer (turen kan skræddersys efter behov)

Priser på vores cooking class
785 kr.
per person. Prisen indeholder alle ingredienser, privat kok, måltidet der tilberedes samt drikkevarer

Andre Teambuilding aktiviteter