Gallamiddag

Gallamiddage

Få hjælp til at arrangere gallamiddagen

Der findes ikke mange destinationer, der egner sig bedre end Barcelona, hvis I skal arrangere en firmarejse, der vil blive husket. Skal der sættes et flot punktum for rejsen må det være på sin plads med et brag af en fest og en gallamiddag.

Vi har lokalkendskab som få andre og kan hjælpe med gallamiddage på fantastiske destinationer som middelalderslotte, vinhuse med udsigt til Middelhavet eller på et museum, der bliver åbnet kun for selskabet.

Billeder fra restauranter i Barcelona

Gala dinner tableGala Dinner WaitersRestaurant BarcelonaSagradaSagradaSagradaSagradaSagrada

Typer af restauranter og selskabslokaler

Vi har et tæt samarbejde med en bred vifte af restauranter i Barcelona, ​​men også steder udenfor byen, som vinmarker, romantiske slotte og landlige paladser. På baggrund af vores erfaring kan vi tilbyde dig nogle af vores foretrukne steder at vælge imellem:

Restauranter i centrum af byen
For et gallamiddag i byen omfatter vores muligheder elegante restauranter i hjertet af Barcelona. Blandt vores foretrukne muligheder for gallamiddage er designrestauranterne i Eixample Quarter, restauranter med udsigt over Montjuic Hill eller en historisk restaurant i Barcelonas Barri Gòtic. Hvis du leder efter en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, samarbejder vi med flere Michelin-stjernede restauranter i Barcelona.

Restauranter ved havet og kysten
Nyd en restaurant ved havet i Barcelona. Denne mulighed giver dig den enestående chance for at nyde den spektakulære udsigt over Middelhavsområdet sammen med friske spanske specialiteter fra havet.

Restauranter i landlige restauranter
Vælg en restaurant beliggende på landet eller i de naturlige omgivelser i Barcelona. En af mulighederne kan være en restaurant, der er vært i et middelalderligt slot fra det 11. århundrede, der ligger kun 30 minutters kørsel fra Barcelona, ​​men vi kan også foreslå restauranter beliggende ved vinmarker med betagende omgivelser og lokale retter.

Detaljer og priser

Vi kan tage os af alle de små detaljer i forbindelse med gallamiddagen for jeres gruppe/firma- få et uforligtende tilbud på en række interessante steder ved at sende os en mail.

Hvad kan vi inkludere

  • Booking af restaurant, selskabslokaler, vingård eller slot
  • Privat transport fra/til hotellet
  • DJ eller musik
  • Lyd og mikrofon
  • Lys
  • Fotograf
Galla middage i Barcelona

Andre firmaservices & arrangementer