Sejltur

Incentiverejser til Barcelona

Erhvervsrejser og services for firmaer i Barcelona og omegn

Vi tilbyder en række spændende firmarejser til jeres virksomhed og tilbyder alt fra pakkerejser med fly & hotel til firmamiddage, vin- og gastronomiture, guidede ture på dansk og at sammensætte et fagligt program på højt niveau. Hvis I er interesserede i en service, som ikke er nævnt nedenfor, så kontakt os venligst for en skræddersyet rejse eller service.

Skal I belønne jeres medarbejdere eller kunder med en rejse ud over det sædvanlige er Barcelona en unik destination: kombiner Michelinstjerne-restauranter med fagligt program og ekskursioner og hent inspiration i millionbyen. Nedenfor finder I et udvalg af vores mest populære services.

Barcelona har en fremragende samling af hoteller fordelt over hele byen, og lige uden for byen finder man en række charmerende historiske byer, Pyrenæerne mod nord og vinhuse lige uden for bygrænsen.

Bestil et tilbud på firmarejsen

Billeder: eksempel på firmarejsen til Barcelona


Hotel på firmarejsenFirmarejse til BarcelonaVintur på firmarejsenSejltur firmarejse

 

Eksempel på program for firmarejsen til Barcelona


Udkast til program for firmaturen*

Dag 1. Ankomst til Barcelona
Direkte fly fra Kastrup eller Billund til Barcelonas lufthavn. Jere firma bliver hentet i lufthavnen af en privat minibus og herefter er der arrangeret transfer til hotellet. Efter en køretur på blot 20 minutter ankommer I til centrum af Barcelona, hvor I bliver indlogeret på Hotel Iberostar 4* med moderne værelser og tagterrasse med pool.

Tid til afslapning på tagterassen med drinks før middagen - tapaswalk med dansktalende guide i Barcelonas Barri Gòtic og Born-kvarteret.

Sejlads & udflugt til vinhus
Efter morgenmaden går turen i minibus til Den Olympiske havn, hvor vi har arrangeret en sejltur med en katamaran med DJ og kolde øl. Mulighed for at springe i vandet hvis rejsen ligger i forår, sommer eller efterår. Frokost på en god restaurant med lokale retter.

Om eftermiddagen udflugt til et vinhus med udsigt til Middelhavet, der ligger blot 25 minutters kørsel fra Barcelona. Mulighed for enten at smage 3 eller 6 vine (inklusive cava)..

Dag 3. Afslapning og indkøb, frokost og afgang
Om formiddagen tid til afslapning og indkøb. Evt. besøg i Antoni Gaudís Sagrada Familia eller Casa Batlló. Frokost på en god restaurant og afgang mod privat transfer til lufthavnen med minibus.

* Firmarejsen arrangeres for private grupper på min. 8 personer. Alle vores firmarejser kan skræddersys, og ovennævnte program kan rettes til efter ønske.

Referencer: hvad siger vores kunder?

"Vi har haft nogle helt fantastiske dage og alle var meget tilfredse med arrangementet. En perfekt tur, hvor vi både har haft tid til at opleve byen og være kulturelle"
Firmarejse til Madrid
Camilla, Anker Hansen

 

"Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint. Især restauranten lørdag var helt i top klasse"
Firmarejse til Barcelona
Anne, SBS Discovery Media

 

"Først og fremmest 1000 tak for den uvurderlige sparring i forbindelse med vores arrangement i Barcelona - uden jer havde det simpelthen ikke været muligt"
Firmaarrangement i Barcelona
Pia, Arrow Electronics

 

Eksempler på kunder vi har lavet firmarejser for

Hotel Rec i Barcelona, facade


Priser


Priser på Firmarejserne til Barcelona
Priser fra
3.950 DKK
per person for en firmarejse til Barcelona

Bestil et tilbud på firmarejsen
 
Inkluderet i prisen
  • Flybilletter tur/retur - direkte fly fra/til Kastrup med Norwegian, SAS eller Vueling. Også mulighed for direkte fly fra Billund med Norwegian eller fly med mellemlanding fra Billund med KLM eller Airfrance.
  • 3 x ophold i dobbeltværelser på kvalitetshotel med 4 stjerner (supplement for enkeltværelser fra 1200 DKK/perosn)
  • Transfer fra/til lufthavnen med moderne luksusbus og transferguide/assistent.
Vi kan også inkludere!
  • Middage på gode restauranter - vi tager ikke gebyrer for at booke restauranter, hvis I booker firmarejsen gennem os.
  • Udflugter til vinområderne syd for Barcelona
  • Mulighed: dansktalende rejseleder på arrangementerne i Barcelona
  • Fagligt program på firmarejsen

Andre firmaservices & arrangementer

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex