Teambuilding

Teambuilding i Barcelona

Teambuildingaktiviteter i Barcelona og omegn

Barcelona er et fantastisk rejsemål for en forretningsrejse. Byens kombination af et pulserende bycentrum med historie og kultur, gastronomi og vin samt hav og bjerge gør det til en ideel destination for en forretningsrejse.

CTB Travels er et danskejet rejsebureau med mere end 15 års erfaring i forretningsrejser og vi har organiseret erhvervsrejser og tambuildingarrangementer for en lang række internationale og danske virksomheder, herunder Novo Nordisk, Bosch, Microsoft, Google, Arrow og Unilever.

Vi tilbyder jeres firma en bred vifte af teambuildingaktiviteter. Er der en aktivitet I ikke kan finde på listen nedenfor arrangerer vi også skræddersyede aktiviteter for firmaer.

Tapas & vintur i Barcelona
Vores Tapas- og vintur er på samme tid en introduktion til spansk gastronomi og vin og en gåtur gennem Barcelonas historiske bykerne. Undervejs er der indlagt besøg på en række af byens bedste vinbarer og markeder.
Priser fra
480 kr.
per person for en privat tapas og vintur
Cooking Class
Vores cooking class med en professionel kok er en sjov og underholdende måde at lære byen og den lokale gastronomi at kende på. Start med en gåtur til et lokalt marked og det charmerende Bornkvarter og lær at tilberede 3-4 lokale retter i et moderne og hyggeligt køkken.
Priser fra
650 kr.
per person for en privat Cooking Class
Cykeltur med privat guide
Oplev Barcelonas højdepunkter på en cykel - dette er en fantastisk måde at opleve byen på, og det gør dit team til at arbejde sammen og gør det muligt at flytte det meste af byen om et par timer.
Priser fra
300 kr.
per person for a privat cykeltur med guide
Sejlture i Barcelona
Denne teambuilding-aktivitet er en fantastisk oplevelse på havet på en moderne katamaran eller sejlbåd med skipper. Nyd et dejligt måltid mad og kolde drinks på båden
Priser fra
300 kr.
per person for en privat sejltur.
Ture i luftballon
Det er en helt særlig følelse at stige til vejrs i en luftballon og svæve med vindens hast flere hundrede meter over jorden. Nyd udsigten over Montserrat-bjergene eller Pyrenæerne på vores ballonture vest for Barcelona.
Priser fra
1.350 kr.
per person for en privat tur i luftballon
Helikoptertur Barcelona
Flyv op ad kysten og oplev Barcelona fra luften på en privat tur i helikopter. Det er muligt at flyve i selve Barcelona eller at komme på en længere tur ud af byen til Montserrat-bjerget. Turene arrangeres for grupper på minimum 8 personer.
Priser fra
850 kr.
per person for a privat helikoptertur