Golf

Golfrejser til Spanien

Golfrejser til gode golfbaner over hele Spanien

City Tours Barcelona arrangerer golfrejser over hele Spanien for grupper på min 4 personer med alt inklusive: direkte fly, overnatning på lækre hoteller og green-fees. Mulighed for gourmetmiddage, vinsmagning, m.m. i forbindelse med rejsen.

Catalonien & Barcelona

PGA Catalunya

PGA Catalunya er kåret til Spaniens bedste bane i 2012, og er en af Europas absolut bedte baner. Banen ligger blot en times kørsel fra Barcelona. Vi kan hjælpe med at arrangere turen, evt. kombineret med andre af de gode baner i Catalonien.
Golf bane PGA Catalunya


Real Club de Golf el Prat

En af Cataloniens bedste baner og kåret som en af det kontinentale Europas 100 bedste baner. Designet af Greg Norman. 45 huller. Ligger kun 22 km. fra Barcelona! Mulighed for at indlogere sig på det flotte La Mola Hilton Double Tree ved banen.
RCG El Prat


Llavaneras

Flot bane nord for Barcelona designet af F.W. Hawtree. Banens design (18 huller) er kupperet og med havudsigt fra en stor del af banen. Ligger blot 34 km. nord for Barcelona.
Llavaneras


Bonmont Golf

Flot bane syd for Tarragona designet af Robert Trent Jones. Banen ligger ud til Middelhavet og har samtidig udsigt til bjergene ved Priorat (Montsant). Man kan evt. kombinere spil på Bonmont med den nærliggende Lumine - en anden af områdets gode baner.
Bonmont Golf


Alicante & Murcia

Las Colinas

Las Colinas er et fantastisk golfområde i det Sydøstlige Spanien. Banen ligger syd for Alicante, der har lufthavn. Der er også lækre villas og lejligheder i forbindelse med golf Cabell B. Robinson.
Las Colinas


 

 

Andalusien

Alcaidesa

City Tours Barcelona arrangerer Golfrejser til Andalusien - herunder til legendariske baner som Valderrama, Sotogrande eller Reserva.
Alcaidesa