Bedste hoteller i Barcelona

De bedste hoteller i Barcelona

Barcelona har en lang række kvalitetshoteller - her er nogle af de bedste

Barcelona har både små, hyggelige boutique-hoteller, store konferencehoteller, strandhoteller med pool og designhoteller i gåafstand fra Ramblaen. Læs her om nogle af Barcelonas tophoteller.

Barcelona er et fantastisk rejsemål for forretningsrejser og grupperejser. Byen er populær til konference-rejser og en ideel destination for en firmarejse fordi den tilbyder så mange muligheder for aktiviteter og desuden har mere end 8000 restauranter! Hvis du planlægger en tur til Barcelona med din virksomhed eller til din gruppe af venner eller familie kan vi hjælpe dig med at bestille hotellet.

‘‘Der er mere end 500 hoteller i byen - nedenfor kan du se 10 af de allerbedste hoteller’’

Hotel H10 Metropolitan 4*

Hvis du ønsker at opleve Barcelonas centrum og sætter pris på interiør-design og komfort er Hotel Metropolitan 4* et godt bud på det ideelle hotel. Vi anbefaler hotellet pga. den centrale beliggenhed, den stilfulde indretning og det dejlige gårdmiljø med swimmingpool. Hotellet har modtaget flere priser for sin indretning.

Hotel H10 Metropolitan
Hotel H10 Metropolitan

→ Læs mere om Hotel H10 Metropolitan 4*

 

Hotel Mimosa 4*

På Hotel Mimosas Garden Deluxe-værelser får I et fremragende værelse med terrasse og udsigt til det smukke Casa Milà. Dette hotel er perfekt til arkitektur-fans med en placering i en modernistisk bygning i samme boligblok som Antoni Gaudis bygning fra starten af 1900-tallet. Nyd tapas i den indre gårdhave, oplev roen på balkonerne og slap af på værelser med interiør-design designet af et lokalt designpar.

Hotel H10 Metropolitan
Hotel H10 Mimosa

→ Læs mere om Hotel H10 Mimosa 4*

 

Gran Hotel Calderón 5*

Gastronomien bliver hævet til et højt niveau af de 2-stjernede Michelin-kokke på baren Eleven BCN på 11. sal. Mange af hotellets værelser har panoramaudsigt over Barcelona. Desuden har hotellet et stort antal mødelokaler, som gør det hotellet ideelt til firmarejser. Hotellet ligger i hjertet af Eixample-området i en bygning, der tidligere var Barcelonas største teater.

NH Collection Gran Hotel Calderón 5*
Udsigt over Barcelona og Tibidabo-bjerget fra tagterassen påp NH Collection Gran Hotel Calderón 5*

→ Læs mere om Hotel Calderón 5*

 

Hotel 1898 4*

Hotel 1898 blander historiske elementer med moderne design. Hotellet har til huse i en bygning, der tidligere blev brugt til tobaksfabrikker, og bruger designelementer fra Cuba og Filippinerne. Hotel 1898 har flere gode restauranter, og en tagterasse, der er en af Barcelonas bedste. Hotellet er ejet af den tidligere præsident for FC Barcelona Núñez i Navarro.

Hotel 1898
Hotel 1898

→ Læs mere om Hotel NN 1898 4*

 

Hotel Soho House 4*

Hvis Soho Houses faciliteter ikke går ud over dine forventninger, så har vi ingen idé om, hvad der ellers kunne gøre. Vi siger det, for mens du har et afslappende ophold i Soho Houses smukke værelser med uovertruffen hyggelige værelser, ligger du i hjertet af Barcelonas gotiske kvarter. Hotellets fitnesscenter, klub, pool på taget og biograf gør det svært at vælge mellem at tilbringe din dag i byen eller i hotellet. Hvis du stadig tænker på det, lad os tilføje en mere detaljeret, Soho House traditionelle Spa.

Soho House Barcelona
Hotel Soho House in Barcelona

→ Læs mere om Soho House Hotel in Barcelona

 

Grand Hotel Central 5*

Grand Hotel Central har alt hvad man kan drømme om på et femstjernet hotel: rummelige værelser og suiter med moderne design, højteknologiske mødelokaler, et erfarent team af kokke specialiseret i traditionelle retter og en fantastisk Skybar med udsigt over flere af Barcelonas seværdigheder som katedralen og Det Gotiske Kvarter. Hotellet ligger et stenkast fra et væld af oplevelser i denne maleriske del af Barcelona.

Hotel Almanac in Barcelona
Hotel Grand Hotel Central i Barcelona

→ Læs mere om Grand Hotel Central

 

Hotel W 5*

Et fantastisk 5* hotel, der er den perfekte løsning hvis du er til strand, drinks og luksus. Da hotellet blev åbnet for 10 år siden var det et af Europas mest moderne hoteller, og det er stadig i dag i god form. Hotellet er en del af Starwood-kæden, der har flere tusinde hoteller på verdensplan.

Hotel Almanac in Barcelona
Hotel W ligger med smuk udsigt til Middelhavet i Barcelona

→ Læs mere om Hotel W

 

Hotel Arts 5*

Arts Hotel i Barcelona ligger lige så tæt på himlen som det er muligt. Hotellet, der er en del af amerikanske Marriott giver dig den klassiske 5-stjernede hoteloplevelse, med sublim service og luksus. Hotellet ligger ved havet af Barcelonas Olympiske Havn med storslået udsigt til Middelhavet og det meste af Barcelona fra værelserne.

Hotel Almanac in Barcelona
Værelserne på Hotel Arts i Barcelona har fremragende udsigt over byen

→ Læs mere om Hotel Arts

 

Hotel Urquinaona Plaza 4*

Der er gode grunde til, at Hotel Urquinaona er placeret på denne liste: Dette luksuriøse 4-stjernede hotel har alt hvad du kan ønske dig: Hotel Urquinaona har moderne indretning og Novecentista detaljer, der er bevaret i bygning fra slutningen af det 19. århundrede, der er vært for hotellet. Hotellet har komfortable værelser, en dejlig restaurant og en luksuriøs bar, en tagterrasse og en palme-indendørs have. På toppen af dette kommer service af høj kvalitet og en moderne kontraststil.

Hotel Urquinaona Plaza
Hotel Urquinaona Plaza in Barcelona

→ Læs mere om Hotel H10 Plaza Urquinaona

 

Hotel Alexandra 4*

Hvis du kan lide blandingen af historie, modernisme og avantgarde er dette dit hotel. Hotel Alexandra giver dig elegante værelser, fotografier af 50'erne og 60'erne på væggene, mosaikgulve og naturlig eg. Hotel Alexandra tilbyder også fremragende catalansk gastronomi, en finsk sauna, udendørs swimmingpool og massagehytter. Alt dette ligger mellem Passeig de Gracia og Rambla Catalunya i hjertet af Eixample-området, hvor det catalanske bourgeoisi bygget deres huse i slutningen af det 18. århundrede.

Hotel Almanac in Barcelona
Hotel Alexandra in Barcelona

→ Læs mere om Hotel Alexandra by Hilton

ASTA - Association Society of Travel Agents
Enoturisme Penedès
Catalunya Turisme ACT
Visa, Mastercard, Amex