Montserrat

Montserrat og cava tur

Cataloniens magiske bjerg og lokal cava

Montserrat-bjerget vest for Barcelona er en af de mest populære destinationer uden for Barcelona. Det tager godt en time at komme til det fantastiske benediktinske kloster i 750 meters højde på en privat guidet tur, og turen kan kombineres med et besøg på en af de mange spændende vingårde i området. En oplagt mulighed er et besøg på enten Freixenet eller Codorniu, der begge producerer cava.

Montserrat er Cataloniens hellige bjerg. Her er der både fantastisk natur, klostret der har flere spændende værker af Subirachs (billedhuggeren bag den moderne facade på Sagrada Familia i Barcelona) og her synger verdens ældste drengekor. Vi kan skræddersy turen efter hvor lang tid gruppen har. Hvis tiden er til det er der mulighed for at tage trækliften helt til toppen af bjerget. Herfra er der ikke blot udsigt til Barcelona men på en klar dag helt til Mallorca mod øst.

Cavahuset Codorníu

Et besøg hos et af verdens største vinfirmaer. Codorníu producerer mere end 50 millioner flasker af den populære cava (der svarer til den franske champagne) om året.

Besøget starter med en video-introduktion, hvor man kan se nogle af de mange stjerner, der har været med til at promovere cavaen. Herefter besøges produktionsområdet, hvor det forklares hvordan cavaen laves og hvad forskellen på druerne, der anvender. Herefter kører man gennem de lange gange under jorden i et tog – en tur der giver et godt overblik over verdens største underjordiske vinkældre. Besøget slutter med en prøvesmagning af den klasiske Cordon Negro-cava.

 

Billeder af steder vi besøger på Den Komplette Barcelona Tur

MontserratDen Sorte JomfruCodorníuCodorníuCavahuset Codorníu

 

Ruten for Turen til Montserrat & Cava

Besøg på Montserrat

På turen til Montserrat besøges det hellige bjerg og klostret i 750 meters højde. Undervejs ser man den Sorte Jomfru, udsigtspunkterne på bjerget, Subirachs skulpturer (Subirachs er billedhuggeren, der har lavet den moderne facade på Sagrada Familia-kirken) og der er mulighed for at høre drenekoret synge (koret er verdens ældste drengekor)

Følgende ses på bjerget:

  • Klostret
  • Drengekoret
  • Den Sorte Jomfru
  • Subirachs' skulpturer
  • Evt. Sant Miguel korset (en gåtur til Korset hvorfra der er fantastisk udsigt over bjergene)
  • Besøg på cavahuset Codorníu med 2 smagninger. NB! Det er også muligt at besøge Albet i Noya, Torres, Gramona eller en af de mindre vingårde i området i stedet for Codorníu

 

Detaljer og priser for turen til Montserrat & Cava

Varighed: 7-8 timer (turen kan skræddersys)

Hvad er med i prisen:

  • Privat dansktalende guide
  • Privat bus
  • Besøg på Montserrat
  • Besøg på cavahus med mindst 2 smagninger

Sprog: Dansk (kontakt os venligst for andre sprog).

Priser
Priser fra
475 kr.
per person for en privat tur til Montserrat og Cava - inkl. privat bus, guide og cavabesøg inkl. smagning.

Lignende ture og ekskursioner i Barcelona