Restaurant

Restaurant bookinger

Vi kan hjælpe dig med at reservere restauranterne til din gruppe

City Tours Barcelona kan hjælpe jer med at booke hotellet i Barcelona i forbindelse med din rejse. Vi kan hjælpe grupper på min. 8 personer med bookingen.

Gode priser og høj kvalitet
Vi har et tæt samarbejde med en række restauranter og kan hjælpe dig med at finde såvel restauranter der lægger vægt på stemning, gastronomi & vin, udsigt, design - eller lidt af det hele

Vi reserverer restauranten til private grupper

Restauranter til firma, foreninger, skoler, store grupper, m.m.
Vi kan hjælpe dig med at booke restauranterne til din gruppe. Vi samarbejder såvel med små, hyggelige restauranter med vægt på lokal mad og større, internationale restauranter med plads til flere hundrede mennesker.

En stjerneregn af Michelin-stjerner

Catalonien har sammenlagt mere end 50 Michelin-stjerner! Så der er et væld af spændende muligheder for at få uovertruffen mad på rejsen til Barcelona og Catalonien. Vi kan hjælpe jeres gruppe med at reservere på LasArte (to Michelin-stjerner på Hotel Condes, Barcelona), på ABaC (stjernekokken Jordi Cruz' restaurant for foden af Tibidabo, eller en af de mange et-stjernede restauranter i Barcelona.

Celler de can Roca, m.m.

Vi kan også hjælpe med at booke på en af top-restauranterne i det nordlige Catalonien. Her finder du bl.a. Celler de can Roca, en af verdens absolut bedste restauranter.

Bestil et tilbud