Barcelona Ture

Ture og udflugter i Barcelona

Guidede ture, ekskursioner, udflugter og aktiviteter i Barcelona og Catalonien

Nedefor har vi oplistet en række af de guidede ture, ekskursioner og aktiviteter, vi arrangerer i Barcelona og omegn. Listen indeholder nogle af vores mest populære ture og aktiviteter, men alle turene på listen kan skræddersys til den enkelte gruppe. Turene arrangeres for grupper fra 8 til 500 personer (gåturene kan i visse tilfælde laves for grupper ned til 2-4 personer).

Vi er fleksible med hensyn til afhentning og afslutningspunkt. På busturene kan turen starte på hotellet, i lufthavnen eller et andet sted i Barcelonas omegn.
Guidet tur til Barcelonas højdepunkter med privat guide
Oplev alle Barcelonas højdepunkter på en enkelt dag: fra de smukke udsigtpunkter på Montjuïc-højen, til De Olympiske områder og Barcelonas strand, og de vigtigste monumenter af den berømte arkitekt Antonu Gaudí. En perfekt tur til både private grupper, familier og firmaer.
Priser fra
32,75 €
per person for en privat guidet tur med bus til Barcelonas vigtigste monumenter
Sejltur i Barcelona med privat båd
Oplev Barcelona fra en anderledes vinkel på en af vores private sejlture. Er I en privat gruppe eller et firma på minimum 8 personer, er vores sejlture en perfekt måde at slappe af på - hop i Middelhavet og nyd et par kolde øl på sejlturen med privat skipper
Priser fra
45 €
per person for en sejltur på Middelhavet med privat skipper
Montserrat og cava tur fra Barcelona
Denne tur kombinerer det flotte Montserrat-bjerg og en kvalitetsproducent af den lokale cava. Undervejs opleves bl.a. verdens ældste drengekor, den berømte Sorte Madonna og en utrolig udsigt fra Montserrat til Barcelona. Turen slutter med at besøge cavahuset Gramona.
Priser fra
48,50 €
per person for en privat ekskursion til Montserrat og cavahus med guide
Tapas- og vintur i Barcelona
Spis jer gennem Barcelonas historiske bycentrum på en byvandring med lokal dansk guide. Undervejs besøges nogles af Barcelonas bedste tapas-restauranter, lokale markeder og en vinbar, hvor det vil være muligt at smage topvine fra Ribera del Duero, Priorat og Montsant.
Priser fra
65 €
per person for a privat tur til Barcelonas moderne arkitektur.
Santa María del Mar - Havets Katedral
Guidet tur til kvarteret omkring Santa María del Mar - Havets Katedral, der beskrives i romanen af samme navn skrevet af den lokale forfatter Ildefonso Falcones. Se det velbevarede middelalderkvarterer Barri Gòtic, det jødiske kvarter og selvfølgelig Santa María del Mar-kirken.
Priser fra
21,50 €
per person for a privat tur til Havets Katedral med en dansk guide
Besøg i Sagrada Familia med guide
Se Sagrada Familia-kirken med en certificeret dansk guide, der bor i Barcelona. Oplev den fantastiske kirke med dens utrolige historie og undgå de lange køer, der snor sig om kirken. Turen kan arrangeres for private grupper og firmaer.
Priser fra
45 €
per person for en privat guidet tur til Sagrada Familia-kirken på dansk inkl. entré
Guidet tur til Costa Brava og Gerona
Privat guidet tur til Costa Brava og Girona fra Barcelona. Costa Brava har nogle af de smukkeste spanske strande og landsbyer, mens Girona tilbyder både historie, kultur og gastronomi. Bliv hentet på jeres hotel af en privat bus og guide.
Priser fra
44 €
per person for en privat guidet tur til Costa Brava og Gerona fra Barcelona
Det gotiske kvarter i Barcelona med privat guide
Barcelonas velbevarede middelalderkvarter Barrio Gótico byder bl.a. på en række smukke pladser, hyggelige gyder der snor sig, romerske bymure, gotiske kirker og et historisk jødisk kvarter. Undervejs besøges desuden lokale markeder og der gives en introduktion til den lokale kultur.
Priser fra
21,50 €
per person for en privat guidet gåtur i Barcelonas Gotiske Kvarter
Guidet tur til Tarragona og Sitges
Turen til Tarragona og Sitges kombinerer kultur, historie og en charmerende by ved havet. Tarragona byder på et romersk amfiteater og en imponerende katedral, mens Sitges er en smuk by, der ligger ud til Middelhavet
Priser fra
32 €
per person for en privat guidet tur til Tarragona og Sitges fra Barcelona
Antoni Gaudís arkitektur på en privat guidet tur
Se Antoni Gaudís hovedværker i Barcelona, der har været med til at ændre byen. . Oplev hovedværker som Casa Batlló, Casa Milà, Sagrada Familia, men også værker af hans konkurrenter Puig i Cadafalch og Domènech i Montaner som Palau de la Música og Casa de les Puntxes.
Priser fra
21,50 €
per person + entréer for en privat guidet tur til Gaudís værker med guide i Barcelona
Moderne arkitektur i Barcelona med guide
Oplev en perlerække af den moderne arkitekturs hovedværker i Barcelona. Se hvordan verdenskendte arkitekter som Nouvel, Tagliebue, Gehry, Calatrava, Mies van der Rohe, Rogers, Herzog og den lokale Bofill har været med til at transformere Barcelona
Priser fra
28,50 €
per person for a privat tur til Barcelonas moderne arkitektur.