Vintur til Alta Alella

Vintur til Alta Alella

Vinhuset ligger blot 25 minuters kørsel fra Barcelona

Vi tilbyder en spændende vintur til Alta Alella, der ligger blot en lille halv times kørsel nord for Barcelona. Vinhuset har vundet flere priser, ligger i idylliske omgivelser og tilbyder et interesant besøg, hvor der er fokus på husets økologiske vine.

Alta Alella, der ligger i vinområdet Alella, ligger umiddelbart nord for Barcelona. Vinhuset er først og fremmest kendt for produktionen af hvidvin og cava af høj kvalitet, men laver også spændende rødvine, rosévin samt dessertvin. Alta Alella er et forholdsvist ungt vinhus, der blev grundlagt i 2002, men mange af vinstokkene har stået i jorden i flere årtier. Vindistriktet Alella er et lille vinområde i flotte rammer tæt ved Middelhavet.

Modtag et tilbud på vinturen

Billeder fra Alta Alella

Alta Alella WineryPlaza EspañaSagrada

 

Ruten for vinturen til Alta Alella

Vinturen starter med afhentning på gruppens hotel med privat bus og guide. Herfra kører bussen nordpå og efter mindre end en halv times kørsel ankommer vi til Alta Alella. Vinbesøget starter med en kort introduktion til vinområdet Alella og vinhuset Alta Alella, og produktionen besøges.

Smagningen består i smagning af tre vine: en cava, en hvidvin og en rødvin. Efter smagningen går turen atter mod Barcelona.

 

Detaljer for vinturen

Information: Der er mulighed for at få en lækker frokost eller middag i forbindelse med vinsmagningen: alt lige fra en let frokost til en større middag med op til 10-15 retter..

Varighed: ca. 3 timer (kan skræddersys, og det er muligt at inkludere frokost eller middag på vingården)

Inkluderet på Alta Alella-vinturen
  • Moderne minivan/bus med air-condition
  • Evt. guide (turen kan laves med/uden guide afhængigt af gruppens ønsker)
  • Besøg på vinhuset Alta Alella med smagning af en række kvalitetsvine, herunder Lanius, Orbus, Pansa Blanca og Privat Brut Natural samt Opus Evolutium.
  • Et vinsted med masser af muligheder: frokoster eller private middage i smukke rammer, privat vinsmagning, firmaevents, gåture gennem vinmarkerne, tur på segway blandt vinstokkene, m.m.

Sprog: Dansk eller engelsk (kontakt os for andre sprog på vinturen).

Priser på vinturen
Priser fra
28 €
per person for en privat vintur til Alta Alella - et kvalitetsvinhus nord for Barcelona inkl. transport, besøg og smagninger.

Modtag et tilbud på vinturen

Andre vin- & gastronomiture