Costers de Siurana

Vintur til Costers de Siurana

Vintur fra Barcelona til Costers de Siurana clos de l'obac

Vi tilbyder en privat tur til Costers de Siurana, grundlagt af Carles Pastrana. Denne vingård er en af de allerbedste i Priorat og Carles Pastrana er en af grundlæggerne af den moderne vintradition i området.

Turen er perfekt til vin-enthusiaster og gourmet-elskere: undervejs prøves hele 4 topvine og efter vinsmagningen er der mulighed for at spise en lækker frokost på Pastranas egen restaurant Celler de Gratallops.

Besøget på Costers de Siurana

Costers de siurana vinturen er en heldags-ekskursion fra Barcelona, der kan arrangeres for grupper på 8-50 personer, firmaer, foreninger, m.m. Turen starter med afhentning på hotellet i Barcelona med en privat bus. Herefter går turen mod Priorat - og det tager ca. to timer at komme til vingården - og det er køreturen værd! Den sidste halve time af vejen går gennem det imponenrede og bjergrige Priorat med vinstokke, nødde- og oliventræer så langt øjet rækker.

Besøget starter med en personlig introduktion ved Carles Pastrana. Carles var en af pionerene, der helt tilbage i slutningen af 1970'erne var med til at revolutionere vinmetoderne i Priorat. Det tog 10 år før man var klar til at præsentere den første kvalitetsvin, den berømte Clos de l'obac.

Vinsmagningen består af fire kvalitetsvine: Misere, Clos de l'obac (2004 og 2006) og dessertvinen Kyrie. Der bruges profesioennelle vinglas (Riedel "bordeuz" vinglas) til alle vinsmagningerne på vingården.

Frokost på Pastranas Celler de Gratallops
Efter vinsmagningen er der mulighed for at få en lækker frokost på Carles Pastranas egen restaurant i den lille hyggelige by Gratallops, Celler de Gratallops.

Kombination med anden vingård

Efter frokosten går turen enten til Barcelona eller fortsætter til en anden vingård i Priorat: vin arrangerer bl.a. vinbesøg på Torres i Priorat.

Varighed af Vinturen til Costers de Siurana
Fra 3 timer (varigheden afhænger af afhentningspunktet). Turen kan bl.a. arrangeres fra Barcelona, Tarragona, Reus og Salou.


Inkluderet på Costers de Siurana-vinturen
Priser på Costers de Siurana-turen
Priser fra
675 kr.
per person for en privat tur til Costers de Siurana med privat bus, vinbesøg og smagning.

Andre vin- & gastronomiture