Kunder sejlture

Vores kunder

Nogle af de firmaer City Tours Barcelona har arbejdet for

Nedenfor finder du en liste af nogle af de firmaer og kunder, vi har arbejdet for de sidste år. Vi ved ved vores kunder vil have, og kan give en specialiseret service på højt niveau: vi hjælper med skræddersyede ture, konferencehoteller, transport, foredrag, blandt meget andet.

 

Eksempler på firmaer vi har hjulpet med rejsen til Barcelon

Vi er stolte over at have hjulpet mere end tusinde private grupper, firmaer og familier med at få det bedste ud af Barcelona.
Hotel Rec i Barcelona, facade

 

Hvad siger vores kunder?

 

"Fantastisk gode oplevelser"

I forbindelse med en 4 dages strategiworkshop i Barcelona, havde vi den store fornøjelse at arbejde sammen med Barcelona Rejser om planlægningen og gennemførselen af de 4 dage. Der var lavet et rigtig godt og gennemtænkt program, der spændte fra Ballonflyvning til restauranter vi aldrig selv ville have fundet. Vi havde nogle fantastisk gode oplevelser med hjem, præcis som det var målet

Per Rasmussen,
eCapacity
"Super godt arbejde"

Super godt arbejde. Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Det var et hetl fantastisk sted, I havde fundet til os og folk var bare SÅ glade og syntes det var vildt fedt.

Pernille Klarskov,
In2Media
"Fantastisk hjælp"

Tusinde tak for fantastisk hjælp til vores tur til Barcelona. Det var simpelthen uvurderligt.

Britt Bisberg,
Drachmann Advokater
"Vi nød virkelig de planlagte events"

Fantastisk tur til Barcelona og omegn. Vi nød virkelig de planlagte events. De var interessante og afvekslende - og City Tours Barcelona toppede det hele med profesionalle og venlige guider.

Torben Morsing,
Teamworks
"My sincere appreciation"

I have just returned to the states, having seen the students successfully off on their travel back to Ireland.  I want to express my sincere appreciation to you and your staff for all that you did to assist us in what was a wonderful adventure in Barcelona. As someone who has arranged many of these kinds of programs for students, I can say your professionalism, prompt communication, and clear dedication to excellence in service ranks among the best.  I selected your company from your website and based on the many positive reviews of your work I saw posted.  They said you were excellent; they were right.

Again, my deepest thanks.

Heidi,
Mercyhurst University

"Helt i top"

Tusinde tak for al jeres hjælp. Det hele gik super fint, meget sød pige med bussen og især restauranten lørdag var helt i top klasse. Helt i top.

Anne Scyum,
SBS Discovery Media