Alta Alella

Vintur til Alta Alella

Vingården ligger kun 25 minutter fra Barcelona

Vi tilbyr en spennende vintur til Alta Alella, som ligger kun en liten halvtimes kjøretur nord for Barcelona. Vingården har vunnet flere priser, ligger i idylliske omgivelser og tilbyr et interessant besøk, hvor det er fokus på husets økologiske viner.

Alta Alella, som ligger i vinområdet Alella, ligger umiddelbart nord for Barcelona. Vingården er først og fremst kjent for produksjonen av hvitvin og cava. Alta Alella er en forholdsvis ung vingård, som ble grunnlagt i 2002, men mange av vinstokkene har stått i jorden i flere årtier. Vindistriktet Alella er et lite vinområde i flotte rammer rett ved Middelhavet.

Vinturen til Alta Alella
Vinturen starter med henting på gruppens hotell med privat buss og guide. Herfra kjører bussen nordover og etter mindre enn en halv times kjøretur ankommer vi Alta Alella. Vinbesøket starter med en kort introduksjon til vinområdet Alella og vingården Alta Alella og produksjonen besøkes.

Vinsmakingen består i smaking av tre viner: en cava, en hvitvin og en rødvin. Etter smakingen går turen igjen mot Barcelona.

NB! Mulighet for lunch eller middag på vinstedet

Der er også mulighet for å få en lekker lunch eller middag i forbindelse med vinsmakingen: alt fra en lett lunch til en større middag med opp til 10-15 retter.

Turen til Alta Alella i Penedès arrangeres for grupper på mellom 8 og 65 personer og foregår med privat guide, buss og lokal sjåfør.

Vinturens varighet
3- 4 timer

Priser for Turen til Alta Alella
Priser fra 40 €/person.

Et vinsted med masse muligheter

Vinstedet byr på mange spennende muligheter, bla. følgende:
  • Luncher eller private middager i vakre rammer
  • Privat vinsmaking
  • Firmaevents
  • Gåturer gjennom vinmarkene
  • Tur på segway blant vinstokkene
Reserver en tur