Freixenet

Vintur til Freixenet

Besøk verdens største produsent av cava

Vi tilbyr en privat tur til Freixenet for private grupper med 8 til 100 personer. Turen tar deg til en av ​​verdens mest betydningsfulle vingårder. Freixenet er verdens ledende produsent av musserende vin med en årlig produksjon på mer enn 100 millioner flasker cava (champagne).

Turen starter med hentning på ditt hotell med en privat buss. Etter omkring 45 minutter når vi frem til Freixenet, hvor turen startes med en introduksjonsvideo, som forteller om Freixenets historie.

Deretter besøkes vingården med en lokal guide, som forteller om produksjonen og til slutt ses de lange produksjonsgangene fra et lite tog, som kjører opp fra de dype kjellerene. Turen avsluttes med en prøvesmaking av den klassiske cavaen Cordón Negro, en bestseller verden over. 

Besøket slutter i Freixenets butikk, hvor du vil kunne kjøpe Freixenets cavaer, men også interessante produkter produsert av vingårder som eies av Freixenet-gruppen, herunder Segura Viudas, René Barbier, Henri Abelé og Fra Guerau. Etter besøket i butikken, vil du bli kjørt til ditt hotell av bussen. Det vil være en skandinavisktalende guide med på hele turen.

Turen til Freixenet i Penedès arrangeres for grupper på mellom 8 og 65 personer og foregår med privat guide, buss og lokal sjåfør.

Vinturen til Freixenet arrangeres for grupper med 8-100 personer, for firmaer, foreninger, skoler, m.m. 

Turens varighet
Fra 4 timer

Priser for Turen til Freixenet
Priser fra 40 €/person.

Reserver en tur